Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eltűnt a fél internet!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kipróbáltam, MÁS GÉPBEN SEM MŰKÖDÖTT a távirányító, SŐT:
egy igen érdekes dologra lettem figyelmes, egy régi Dell gépben próbáltam ki a kártyát, ezért fölfelé fordítva láttam a kártyán lévő LED-et.
Amikor még a gép kikapcsolt állapotban volt, bedugtam a távirányító csatlakozóját, és ekkor kialudt (vagy nagyon homályosan pislákolt) a tunerkártya és a LAN-csatlakozó LED-je is!!!
Ezek szerint ilyen b@szott nagy az áramfelvétele ennek a kis sz@r vevőnek, vagy a bemenetnek??
És még valami: amikor hirtelen kihúztam a vevőegység csatlakozóját, akkor BEKAPCSOLT A GÉP!
Ezt kétszer is eljátszotta (kétszer kipróbáltam), és azért ez már tényleg érdekes...Tehát lehet, hogy valahol zárlatos?
Apám azt mondja, az az 1,3 ohmos ellenállás nagyon kevésnek tűnik, szóval simán lehet, hogy valami gebasz van a vevőegységnél.
Persze a kártya hibája sem kizárt ezek után...
És ez már hardveres hiba, nem szoftveres.Tehát marad a visszacsere?
Találkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest