Hirdetés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
mapalka
üzenetére
üdv,ha ugyanolyan az a miniDIN dugasz,mint amit anno a leadtek XP Deluxe-hoz adtak,akkor olyat lehet venni magyarországon - márpedig 99,9%,hogy ugyanaz. Én 3-4éve vettem egy -emlkéeimszerint - debreceni cégtől 9pin minDIN csatit,aztán kisakkozva forrasztottunk haverommal egy minindin->rca videókábelt.Sokáig így használtam az asztali dvd-t cvbs-en.párszáz ft-os tétel volt és postáztak.Hirtelenjében viszont nem találom guglival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest