Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deep
tag
Nah csak tapasztalatképpen írnám le, hogy tulajdonképpen az volt a probléma, hogy az alaplapi hangkártyám driverének letöltését a Vista ugyan nagyokosan egyből elvégezte (kérdezés nélkül
) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.
Szóval ez nem is PVR2 hiba volt hanem ismét a Vista mindenekfelett segítőkész marhasága miatt történt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)