-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Most erre a tv kártyához kapott kábelre csatlakozok az rca (composite) bemenetre.
Csak még van rajta egy kék színű jack dugó, ami a hangkártya vonalbementére megy és az adja tovább a hangot.
A régi gépemmel rendben volt a dolog így, de erre nem tudok rájönni mi a kínja lehet.
Még azt meg tudom próbálni amit javasoltál azzal a kábellel a kék jack helyett, de szerintem ugyanaz lesz a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest