Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
Hello!
Sajnos nincs időm most végigolvasni az egész forum-ot, mivel a vizsgaidőszakom a végéhez közeledik, és kicsit feltorlódtak a vizsgák.
A problémám az egy Winfast TV 2000 XP Delux kártyával van. 1 hete vasárnap még vígan néztem rajt az esti meccset, másnap reggel mikor kapcsolom be a gépet új hardver keresésével indul a windows. Eltűnt a gépről a Multimédiás vezérlő, és a Multimédiás videóvezérlő is. Próbáltam újratelepíteni őket de a driver-eket nem találta meg a kártyához kapott CD-n. Leszedtem a legutolsókat a leadtek honlapjáról, de azokat se ismeri fel hozzá, ha a telepítés közben azt választom, hogy én állítsam be az elérési útvonalakat, akkor se ismeri fel hozzá a célkönyvtárban a fájlokat. Ha én töltömk őket be akkor feltelepíti, de csak a Rádió működik. A PVR nem talál eszközt...
Ha leszedek mindent a gépről és a CD segítségével újra akarom rakni akkor a következő hibaüzenet jelenik meg egy kis ablakban: Not Supported - 652864221
A teljes rendszert is megpróbáltam már újratelepíteni, 2szer ghost-oltam azt a szűz rendszert ami alatt eddig működött, aztán 2szer teljes partíciótörléssel egybekötött win install.
Másik két gépbe is megpróbáltuk berakni, ugyanezzel a hibaüzenettel lépett ki a telepítő.
Hangsúlyozom addig a vasárnap estig minden hiba nélkül működött!
Ha esetleg van valakinek valami ötlete, vagy tanácsa szívesen várom!!!
Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest