Hirdetés

Aktív témák

• Aidan85

aktív tag

Hello!

Sajnos nincs időm most végigolvasni az egész forum-ot, mivel a vizsgaidőszakom a végéhez közeledik, és kicsit feltorlódtak a vizsgák.

A problémám az egy Winfast TV 2000 XP Delux kártyával van. 1 hete vasárnap még vígan néztem rajt az esti meccset, másnap reggel mikor kapcsolom be a gépet új hardver keresésével indul a windows. Eltűnt a gépről a Multimédiás vezérlő, és a Multimédiás videóvezérlő is. Próbáltam újratelepíteni őket de a driver-eket nem találta meg a kártyához kapott CD-n. Leszedtem a legutolsókat a leadtek honlapjáról, de azokat se ismeri fel hozzá, ha a telepítés közben azt választom, hogy én állítsam be az elérési útvonalakat, akkor se ismeri fel hozzá a célkönyvtárban a fájlokat. Ha én töltömk őket be akkor feltelepíti, de csak a Rádió működik. A PVR nem talál eszközt...
    Ha leszedek mindent a gépről és a CD segítségével újra akarom rakni akkor a következő hibaüzenet jelenik meg egy kis ablakban: Not Supported - 652864221
    A teljes rendszert is megpróbáltam már újratelepíteni, 2szer ghost-oltam azt a szűz rendszert ami alatt eddig működött, aztán 2szer teljes partíciótörléssel egybekötött win install.
    Másik két gépbe is megpróbáltuk berakni, ugyanezzel a hibaüzenettel lépett ki a telepítő.

Hangsúlyozom addig a vasárnap estig minden hiba nélkül működött!

Ha esetleg van valakinek valami ötlete, vagy tanácsa szívesen várom!!!

Aktív témák