- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
DeX
tag
Amikor valamiert el kell tavoznod a tv elol, akkor bekapcsolod. Ekkor elkezdi felvenni az adott csatornat. Ha visszaertel kikapcsolod. Majd pl. a kovetkezo reklamblokkban megnezed (marmint a felvett reszt). A visszanezesre van meg 1 lehetoseg: pip. Vagy a tv megy nagyban vagy a visszajatszas es ahol izgalmas resz van azt valtod oda, kis negyzetben meg nezheted a masikat. Ha mindket helye erdekes musor megy, akkor a visszajatszast addig szunetelteted.
[Szerkesztve] -
DeX
tag
Tegnap en is kiprobaltam a 4.1.9 alpha-t. Felismerte az expert-et azonnal, kep ebben mar van rendesen (4.1.8-ban meg azzal is sok bajom volt), de hang nincs. Forumokban keresgettem, sokan irjak, hogy van hang es sokan, hogy nincs.
Olyan erzesem van, mintha inditas utan mute-olna (nemitana) azt a csatornat, amin a hangjel atmegy a hangkartyaba. Kilepeskor sokszor be is kapcsolja a nemitast. Tobb helyen is talaltam autonemitasra vonatkozo beallitast, de egyik sem hatotta meg.
Valoszinu a nalunk hasznalt szabvannyal meg nem mukodik tokeletesen es secam-os reszeken meg hasznalhatobb.
Meg varni kell, hogy hasznalhato legyen.
Egyre jobban meg vagyok gyozodve arrol, hogy miert kell netmeeting launcher-t inditanom a pvr elott: a 4.1.8 dscaler-rel valo elso benazasaim soran sikerult olyan beallitast talalni, ami egy kicsit megpiszkalta a kartya eeprom-jat (erre figyelmeztet is a telepito, hogy tortenhet ilyen), igy mas szabvanyban akar hangot fogadni. A launcher pedig rakenyszeriti a pal b-re.
Mostmar csak magyar expert 'bios'-t kell szereznem es valahogy frissiteni. Tud valaki ebben barmit is segiteni?
-
DeX
tag
Egyszer megprobaltam hasznalni a dscaler-t. Azota csuklik a keszitoje
. Ugy kell inditanom a tv-t, hogy elotte a wizard-ban elinditom a netmeeting-es reszt, es utana a tv-t, kulonben csak sisterges van hang helyett. Ha erre tud valaki megoldast, annak nagyon orulnek (angol XP+SP1).
Amugy nekem is csak kep jott be, bar nem sokat kiserleteztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest