Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Nem akartam új topicot nyitni, így ide írok:
Szükségem lenne egy minimum 10x15cm nagyságú öntapadós átlátszó fóliára. Nem kijezőre kellene, szóval az átlátszóság annyira nem is lényeg, de azt tartanám a legjobbnak. Egy rajztábla rajzfelületére lenne, hogy ne kopjon a gyári felület.Ha van ötlet, hol tudom a legjobb áron beszerezni, kérlek írjatok, esetleg ha vkinek van megmaradva egy ilyen méret, akkor privi is jöhet!
Nem sürgős a dolog, szóval ha vki csak később olvassa, akkor is lehet esélyes a dolog! -
Gordiann
őstag
Azon gondokkozok, lehet elviszem szervízbe, biztos szokták tisztítani a lejátszókat. Hátha tudnak megoldást....
-
Gordiann
őstag
Semmi ötlet?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Vettem egy csomag HAMA öntapadós képernyő védő fóliát a Cowon D2 lejátszómra.
A lassúnál kicsit gyorsabban szedtem le róla az első próbálkozás után, és egy vékony ragasztó réteg rajtamaradt a képernyő felén keresztben.Nem tudja valaki, hogy mivel (vegyszer?) próbálkozzak leoldani róla a réteget? Nem akarnám tönkretenni a képernyőt, de nagyon zavaró, főleg, hogy érintőképernyőről van szó ugye.
s.o.s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest