- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiMedia lejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz nightshadow #26001 üzenetére
Köszi
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
Szüleimnek cserélném le a 10 éves 80 centis CRTt. Vagyis csak TV nézésre kellene vmi 80 centi környékén, amin lehetőleg nem nagyon csúnya az SD adás. Ezért HD readyre gondoltam, úgy 70-90 ezer körül. (plazma nekik nem kell a fogyasztás miatt).
Tud vki vmi "best buy"-t ajánlani ennyiért? Vagy Samu, LG, Phillips stb mind ugyanolyan ebben az ársávban?
Köszi előre is.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
válasz Pitbull111 #5138 üzenetére
Vagy költözz vele Ausztráliába
(bocsi )
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
Konzolos játékra vennék vmi olcsóbb LCD TVt.
Filmnézésre van már egy Pana 42PV8P-m (2-3 éves lehet, tudom nem a legjobb paneles volt már akkor sem de nekem megfelel)
De játékra jó lenne vmi kisebb meg nem lennék a Pana elé kötve, stb.
Az LG W2294T monitorommal tökéletesen elégedett vagyok PCn. (utánhúzás, input lag, felbontás skálázása stb)FULL HDt nem akarok, a konzolok 720p-sek, méretben se kell 40es. (de a monitoromnál azért nagyobb kell, nem akarok annyira közel ülni hozzá)
Ilyesmire gondoltam mint pl. az LG 32LE3300.
A lényeg az lenne hogy az input lag, utánhúzás stb kicsi legyen. (azt hallottam az LCD TVk input lagja rosszabb mint a monitoroké)
Néha filmet is néznék rajta de csak HDt. TV adást nem nézek már 5-10 éve.Nem sürgős, lehet megvárom januárt, mert olyan 100 ezer lenne az ideális ár. Sokat nem akarok rá költeni, de csak olyat vennék meg ami alkalmas játékra.
Véleményt várnék hozzáértőktől. (pl. állítólag a Sharp input lagban a legjobb, de nem találtam normális méretű nem full HDs TVt tőlük)
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- LEGO klub
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Sennheiser HD800S (Garanciális)
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest