- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Smooth Motion képgenerálást hozott az új GeForce driver
Aktív témák
-
tib-bee
tag
válasz muzsikpeti #2455 üzenetére
Hát sajnos a német oldalról letöltött szoftver se ment fel, azért köszi.
Közben utánanéztem külföldi fórumokon, és ott is írják a problémát, de megoldást még nem találtak rá. Itt van valaki akinek Samsung 32-c530 van és már frissített szoftvert? Sikerült neki?
-
tib-bee
tag
válasz muzsikpeti #2455 üzenetére
Na erről még nem hallottam, este megpróbálom! Köszi.
-
tib-bee
tag
Azért nem kell teljesen hülyének nézni az embert. Tudom, hogy kell szoftvert frissíteni, de mégsem talál semmit.
Samsung oldalról letöltöm, kicsomagolom, felmásolom penre, tv-ve bedug, kérdi media play vagy szoftverfrissítés? Kiválasztom a szoftverfrissítést, elkezdi keresni, majd 2-3 másodperc múlva kiírja, hogy nem talál semmit.
Próbáltam fat32, ntfs, de semmi. Minden más(média lejátszás működik).
Azért köszönöm a segítséget. -
tib-bee
tag
válasz nightshadow #2412 üzenetére
Köszönöm neked és ORCA58-nak is, így már értem.
Szoftverfrissítés ügyileg, meg mindent megpróbáltam, de semmi eredménye. Még Youtubon is találtam videót, ugyanúgy csinálom, de semmi. Talán majd még egy másik pendrive-val megpróbálom.
-
tib-bee
tag
válasz fokukac #2401 üzenetére
Nemrég vettem egy 32-C530-at. A dobozára Made in Hungary, a Tv belsejébe Made in Slovakia van ragasztva. Akkor szlovák, igaz?
Még egyszer halkan megkérdem valaki hátha válaszol: le írná valaki a szoftverfrissítés menetét, mert bárhogy próbálom nem talál semmit a pendrive-on.
-
tib-bee
tag
válasz Adolfka_ #2196 üzenetére
Szia! Én egy hete vettem egy 32-c530-at.
1. Nem vettem észre rajta zavaró input lagot, pedig játszok is. PC módban minden képjavító alkalmazás kikapcsol.
2. Csak méretbeli különbség van.
3. Csak akkor van értelme, ha gépről nézel filmet. Simán PC módban semmi értelme a 100 hz-nek.
-
tib-bee
tag
válasz kazan23 #2042 üzenetére
Rájöttem a megoldásra. Én úgy csináltam, hogy a catalystban beállítottam 1920x1080p és 24hz, ekkor a windowsban keret lett a kép körül, most levettem az overscant 0-ra, hogy a keret eltűnjön, ezt elmentettem. Kipróbáltam MPC-ban és tűéles volt a kép keret nélkül. Ezután vissza a katalystba, visszaállítottam 60hz-re, és ilyenkor mikor teljes képernyőn nézek filmet, magától átvált 24p-be, és tökéletes a kép. Remélem érthető.
-
tib-bee
tag
Sziasztok! Vettem egy 32-C530-as tv-t, de az istennek se tudok rajta szoftvert frissíteni. Most még az 1002-es van rajta. Letöltöttem az 1016-ost, felmásoltam pendrive-ra, ott kettőt kattintottam, kicsomagolta. Bedugom a tv-be, szoftverfrissítés, majd kiírja, hogy nem talált semmit
Még egy kérdés: a catalystban az ovescan-t nem lehet valahogy mindig 0-ra beállítani? Mert amikor játszok és felbontást vált a tv, akkor mindig keret lesz körülötte.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tib-bee
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik érné meg jobban? Samsung LE-32b650 vagy 32c550? Valószínűleg monitornak is a tv-t használnám, szóval játék, net, film és minden egyéb dologra lenne használva. A c550-el USB-ről milyen fájl formátumokat lehet lejátszani?
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest