- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
válasz
Goose-T #15233 üzenetére
Nem a legjobb a TNpanel, azt tudom. De ha egyszer 32" os LCD tv re nincs szükségem, és csak 50e em van erre a célra, akkor nekem ez is megfelel. Boltban láttam egy Samsung t22a350 monitort, és nekem megfelelt a kép minősége, meg a betekintési szögek is. A kérdés az volna, hogy P2370HD meg P2470HD is ilyen képeket adnak? köszi
-
joey04
titán
válasz
Goose-T #15218 üzenetére
Olvastam. Direkt olyan képeket néztem, ahol nem csak az üres sötét kép van, pl.:
Igazából nekem plazma lenne a jó, csak azt meg nem igazán lehet monitornak használni, a beégés miatt.
15219: áh, engem a MA-n is ezért ütnek, hogy ilyen apróbb hibáknak túl nagy jelentőséget tulajdonítok. de engem nagyon zavarnak.
-
joey04
titán
válasz
Goose-T #15192 üzenetére
Köszönöm. Most utánaolvastam és nézegettem a gépeket, és átmeneti megoldást választottam. Engem nagyon zavarnak a legapróbb képhibák is, és számomra ez a clouding dolog nagyon zavaró. Még ha csak kicsit is jelentkezik, akkor is. Szóval ledet nem veszek. Átmenetileg egy kisebb 40-es samuval beérem, max 2-3 évre jó lesz, aztán meglátjuk, hogy az oled tv-k meg a 3D hol fog tartani akkor. Netán a ledeseknél is megszűnik a felhősödés, ahogy az a ccfl-nél is történt 99%-ban.
-
Fleed
aktív tag
-
BBéci
legenda
válasz
Goose-T #14971 üzenetére
A linkelt oldal tesztjeit korrektnek tartom, de a D5000 mozgóképfelbontása szerintem több, mint 300 soros. Nem duplázódik, mint a normál 100 hertzeseké, de azért valamennyit növel a villogtatás. Ezt más teszt is igazolja.
Ettől függetlenül, mindenkit igyekszem a lehetőségeihez képest, valamivel többet nyújtó tévére rábeszélni. -
Quent1n
senior tag
válasz
Goose-T #14868 üzenetére
Én minél hosszabb futamidőre venném édesanyám nevére (aki nyugdíjas 120k s nyugdíjjal) így azt mondták elég jó feltételek lehetnek. mondták nekem is a 3 hónapot de esélytelen mert ösztöndíjból óhajtom törleszteni az meg nem úgy megy.
A 140ks Tv-re azt mondtam, oldjuk meg úgy, hogy 160-170nél ne nagyon kelljen többet visszafizetni, azt mondták megoldható.
Panasonic TV-ről nagyon szépen köszönöm, a részletes véleményt, főleg ami az analóg adásokat érinti!! Viszont amit én néztem az TX-L37E3E volt tehát nem 30 ahogy látom ez csak abba tér el, hogy nem 100Hz + fícsörök. Vajon ez a gyakorlatban mekkora difi? Igazából tegnap az El Classicó közbe rájöttem, hogy focit se néznék már rajta annyit max EB, VB, Real meccsek és esetleg egy két jobb meccs plusz Forma 1 majd jövőre. Szóval annyira nem tűnik fontosnak a 100Hz persze kérdés játékoknál (PS3) számít e valamit?
Médialejátszója nem izgat PC-ről menne minden, input lag nem tudom mekkora de csak nem vészes ha esetleg játszani is óhajtanék rajta PC-ről.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #14387 üzenetére
Nézegettem tovább a japán cuccok között, és ezt találtam, elég ígéretes: Panasonic TX-L42E30. Nézegettem még az L42D25-öt is, de annak elég rossz a feketéje a tesztek alapján, drágább és marha sok áramot zabál. Szóval mi a véleményetek a fentebbi Panáról? 180K körül lehet hozzájutni.
-
cudarz
tag
válasz
Goose-T #14387 üzenetére
Philips 40PFL9705H. Saturnban es Media Marktban 230k (tavalyi Philips csucsmodell, fel eve 600k volt.) Jelenleg a legjobb TV a piacon, a te alatalad felalitott kovetelmenyeket nezve. + a hangja is legjobb (3D-ben is internetes szolgaltasokban picit gyengebb a tobbitol). Nekem is ilyen van, imadom.
-
BBéci
legenda
válasz
Goose-T #14387 üzenetére
Olvasd el a geeks.hu Sharp 830-asról írt tesztjét, (az enyém csak két hét múlva lesz elérhető) éppen a bőrszíneket kifogásolják. Szerintem (jelenleg) egyáltalán nem ad pluszt a hagyományos RGB-hez képest, a vezérlésben vannak hiányosságok.
(#14386) Ren Hoek
Nem a 2750 forintos kábelt fikáztuk, hanem azt, amit előtte linkeltél. Többször leírtam, hogy egy átlagos PC és egy 32-40 colos belépő vagy középkategóriás tévé közé felesleges drága kábelt tenni, mert nem lesz érzékelhető különbség."az a bluray lejátszó meg nehogy már jobb legyen egy minden formátumot megevő részletesen testreszabható PC-s lejátszónál (bluray lemezzel)ugyan az a kettő."
Ebből a kijelentésedből egyértelműen kiderül, mennyire nincs tapasztalatod a témában, ezért a vitát nincs értelme folytatni.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest