Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
Aktív témák
-
gorog67
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek a Samsung tévéjét Samsung hangprojektollal HDMI kábelen keresztül összekötnie? A Blutooth és az optikai kapcsolat működik. Ha bekapcsolom az Anylink-et mindkét eszközön, akkor a TV elnémul, a hangszórón ki lehet választani a TV ARC-ot, de nem szól. Vettem egy olcsó Hama Highspeed kábelt, amin csak az ethernet képességet említették meg, az ARC támogatást nem, de ezek elvileg együtt járnak. (Vagy nem?) Olyat is csinált, hogy a műholdvevő távjával tudtam a hangerő számait változtatni (ez az eddigi 1.3-as kábelekkel nem ment), de továbbra is csendben van. Mi a titka ennek?
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest