Hirdetés

Aktív témák

• vlcvlc

tag

Egyébként meg ide sem jövök többet :) ha már megvettem a tévét minek kérdezgessem hogy milyet vegyek ? :D

Megvettem a Samsung LE40F86BD -t.
    Qrvaszépésjó.

1-2 zavaró dolog.

1. Csatornaváltás qrvalassú :( (állitólag CRT tv után, minden LCD-n ez a helyzet)
    2. Videobemeneteken, amig nem érzékel jelet, addig 1-2 másodperces hangyaháború, és csak utána bluescreen.
    3. Nem zavaró, de mégis az egy kicsit, csak azok között a bemenetek között tudok válogatni, amin érzékel (vagy érzékelt már) jelet.
    4. Rohadtszép feketéje van, viszont (bár ez kit érdekel) pl filmek végén a fehér betűk a fekete alapon már "csak szürkék" :) Persze Fekete alapon a nagyobb fehér dolgok azért vakító fehérek, csak amikor sok a fekete és kevés a fehér, akkor az a fehér nem annyira fehér.
    5. A hangja az elég "szokol" feeling, de úgyis erősítőre kötöm. (Gondolom nem fért normális hangszóró, hatalmas mágnesekkel a 10 centis mélységbe)
    6. Kicsit furcsa pl a text gomb is, hogy 1x megnyomom teletext bejön, meg a sok text mód között tudok váltogatni, de kilépni már egy másik gombbal kell, ez panán nem igy volt.
    7. Az is még szokatlan pl kép arány változtatásnál hogy 1 gombnyomással nem lép a következőre, hanem előbb kiirja hogy min van most, és csak ha akkor nyomom meg újra a gombot, amig a felirat kinnt van, akkor lép csak tovább...
    ezek apróságok, de majd még jövök.

Egyébként meg annyira szép a talpa is, hogy vétek lenne leszedni róla és falra szerelni, tehát a falikonzol ugrott, helyette csinálok alá egy méretes média szekrényt.

1080p JamesBond gyönyörű rajta, 1080p Call Of Duty 4 (PS3) szintén baromi szép.
    1080p 300 című film az meg elég gáz, de az 720p tévén is, olyan mintha minden háttérben lévő ember fa bokor stb előtt egy homokvihar tombolna :(
    Amilyen távolságból nézem még a DivX-ek is elég szépek, közelről persze kockaháború egy egylemezes divx, de azért vannak fél, meg harmad dévédés rippek amik ha jól vannak megcsinálva akkor élvezhetőek.

Nincs hangja a tévének (búgás, zúgás, sípolás), viszont a tunerje szerintem elég szánalmas, pl T-Kábel analógon a rtlklub, ami a pana crt-n a legjobb adó volt ezen átlós csíkos és SZELLEMKÉPES, de csak ez az egy adó. Az az érdekes ha a T-Kábel hihetetlen gagyi SetTopBox-át kötöm rá RGB-n, az RTL a digitális adásban is csikos, meg SZELLEMKÉPES. De ezt inkább a szolgáltatás "minőség???"-ének tudom be vagy a ...szom sem tudja. Remélem a T-Kábel minnél előbb lecseréli ezt az űberszar settopboxot legalább egy olyanra amin van hdmi.

Aktív témák