Hirdetés
Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Akkor az lehet h az ilyen "egybekülsővinyókerettel" izéket .... szóval ami gyárilag külső vinyó, azt kezeli, az ilyen különálló kereteket meg nem :\ de talán megér egy próbát a FAT32-is ... nemtom ilyenkor a legkissebb hülyeség is segíthet. hiszen elektronikáról van szó XD
Amúgy a vinyód rendesen meg van partícíonálva? mert talán azért nem szereti mert mondjuk csak logikai partíció van rajta, és nincs elsődleges. de az is lehet h nem ez a gond. Talán a TV-ben van a hiba.
Próbálj meg bemenni egy MediaMarkt-ba vagy valahova ahol talán van ilyen TV és ott is próbáld meg. ha ott sem, akkor a 650 nem szereti az ilyen tülön keret + winyó megoldásokat. (gondolom én)
-
easy...rider
őstag
válasz
Memora #34599 üzenetére
rákerestem a TV-re és én nem találtam h támogatná a winyókat.
ez a kép található a 650 oldalán, és nincs közte winyó csak memóriás cuccok.Szerintem az lesz h nincs benne megfelelő drive. mert a memóriakártyákat (pendrive, SD, stb) totál más driver hajtja mint a winyókat. szóval sztem nem fog menni :\
sajnálom -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #34598 üzenetére
bocsi! tévedtem
vannak TV-k amik kezeleik a vinyókat
-
easy...rider
őstag
nemtoom potosan mi a szitu, de ha az h a TV-re akarna valaki vinyót kötni, és arról filmet meg miegyebet nézni, akkor szerintem (amúgy remélem tévedek
) nem fog menni, mert egy pendrivenak, vagy memóriakártyának a drivere nem hajtja meg a wichestert. szóval driver probléma léphet fel.
ha USB-s winyókeretet is használsz, akkor is winchesternek fogja érzékelni, a TV-kben meg sztem csak memókari driver van
-
easy...rider
őstag
Szia!
Én a 7-es szériára pájázok, konkrétan egy 42PFL7404H-ra.
Szerinted milyen választás 220eFt-ért?Nézegettem jó pár LCD TV-t, és bejött az LG 42LH5000. Meggyőzőek voltak a színei, meg a feketéje
úgy gondoltam meg is állapodok mellette, mikor megláttam a Philipset. KB ilyen arcot vághattam ->
Más videó ment rajta, és ezért nem vagyok biztos a különbségben. Neked mi a véleményed? Tudom neked 8-asod van, de remélem ismered ezt a típust is
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest