Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zippair

aktív tag

válasz Scoobyka #22829 üzenetére

És az nekik miért jó, hogy nem adják oda az eredeti gari papirt??? Már ott vettem meg a tvt, sajnos. Most mit csináljak? Vki azt irta, van ott ismerőse. nem lehetne valahogy kiimátkozni tőlük az eredeti garis papirt??? SEGITSÉÉÉÉÉÉG!

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...

• zsoltiz

aktív tag

válasz Scoobyka #22829 üzenetére

Scoobyka: én most vettem a 220volt-nál Samsung LE40A656-ot. Előtte telefonon többször rákérdeztem, hogy hivatalos _magyar_ Samsung garanciát adnak-e hozzá és azt mondták, hogy igen. Aztán a csomagban nem volt magyar gari, úgyhogy kicsit morcos lettem, de telefonon megint megnyugtattak, hogy magyar gari van és ha kérem postáznak egy példányt. Kértem, most itt tartunk, remélem nem vertek át, mert tulajdonképpen csak a magyar gari miatt vettem náluk a tv-t, annak ellenére, hogy pár ezressel drágább volt (239), mint máshol. Egyébként ezt leszámítva teljesen korrekt volt a rendelés menete, normális az ügyfélszolgálat, és meglepően gyors volt a kiszállítás (szerda délután rendeltem telefonon és csütörtök reggel 9-re itt volt Pécsen a futár).

Digitalplaza: először náluk akartam rendelni, de sokszori nekifutásra sem sikerült őket felhívnom, vagy foglalt volt, vagy nem vették fel, sőt többször kinyomták a telefont, ezen a ponton nálam elbuktak.

(A TV egyébként szuper, részben én is az itt olvasottak alapján döntöttem mellette)

Aktív témák