Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
A HDMI-t a gép összekötésével gondoltam,de ha csak képet vissz át akkor nem jó azt hittem hangot is,mert a gépet sehogysem tudom rákotni az erősítőmre ugy hogy 5.1-ben szoljon.
Talán az új ATi HD sorozatú videókártyáknál van az, hogy átviszi az már a hangot is, ha jól tudom. De a DVI-HDMI kábeles összekötésnél ez nem fog működni, ha jól tudom az ATi-nak saját spéci átalakítója van, ami csak hozzá jó.
Az erősítőmen nincs külön csatornás bemenet csak koax vagy optikai az 5.1-hez a gépen meg nincsenek ezek csak külön csatornás!
Milyen hangkártyád van? A legtöbb alaplapi hangkártyán is van optikai kimenet már.
Különböző oldalakon megnéztem a LC2RR árait (olscóbbat.hu,árukereső.hu).És hogy van az hogy a legjobb ár 260 a legrosszab egy másik üzletben már 446!Hogyan lehet ekkora különbség?
Egyszerű üzleti modell. Ha például raktáron van neki az adott típus, akkor előfordulhat, hogy az adott piaci ár már a beszerzési ár alá ment, tehát egyszerűen drágábban vette meg a bolt, mint amiért mostanság a többség árulja. Vannak boltok, akik ilyenkor nem csökkentik az árat, reménykednek, hátha valakire sikerül rásózni a régi árért. Az is elképzelhető, hogy egész egyszerűen nem frissitik a kifutó típus árát, nem csökkentik, mivel úgysem fogja senki sem keresni már, a rendszerben meg még benne maradt a régi árral...
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest