Aktív témák
-
őstag
válasz Motaba78 #23505 üzenetére
Köszi a választ! Én is MM-ban néztem őket, nekem jobban bejött a 800F-es bár a 85F is nagyon szép. A képet én is nagyon szépnek találtam, talán szebbnek, mint a Sonyét, csak kár, hogy kicsit kisebb. Ami nagyon tetszett, hogy megnézegettem oldalról és nem sokat romlott a kép. Hogy nincs a deinterlacerrel gond, az külön öröm nekem. A panának ez a csúcsmodellje, szerintem rossz biztos nem lehet. Cifu is azt írta még korábban valakinek, hogy ezzel nem nagyon lehet mellényúlni. Remélem azóta nem változott a véleménye, legalábbis nem rossz irányba.
Mod.: mióta égnek be az lcd tv-k? Pixelhiba az lehet ok, de azt hittem, csak a plazma éghet be. Hallott már valaki konkrét típusról?
[ Szerkesztve ]
RTX 4070 eladó -> https://tinyurl.com/7zhf53f3
-
Capella
senior tag
válasz Motaba78 #23505 üzenetére
Azt én sem nagyon értem, miért kell kitüntetettnek lenni a Samsungokon a PC-hez a HDMI 2.-nek. HDMI az HDMI, tökmindegy melyik.
Korábban én is szemeztem az LZD800F típussal, S-IPS alpha panel, stb. Csak azután az mpeg4 hiánya, a kicsit kisebb átmérő, no meg akkori magasabb ára miatt kiesett.
Valaki írt olyan negatívumként, hogy a Panában nem lehet kikapcsolni a 100 Hz képjavítót. Elég furcsa, ha így van.
Aktív témák
- Mooer GE 200 multieffekt pedál
- Unitra aws 303 hifi receiver erősítő
- Komplett brutál jó hangzású Hifi szett /FiiO FH5s+FiiO UTWS5+THX Onyx DAC Headphone Amplifier
- Komplett brutál jó hangzású Hifi szett /FiiO FH5s+FiiO UTWS5+THX Onyx DAC Headphone Amplifier
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest