Új hozzászólás Aktív témák
-
nemesis404
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #2262 üzenetére
Imádlak!!!
És nagyon szépen köszönöm a türelmed
-
nemesis404
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #2260 üzenetére
Sikerült
Köszi hogy ilyen egyszerű formába elmagyaráztad
Márcsak az a kérdés hogy a TV-n nincs egér hogy húzom vissza a dolgot ? Vagy sikerült átteni az egeret de a lényeg hogy egyszerre csak egy helyen van egér. És vissza húzni így nem igen sikerült. Csak a HDMI kihúzása oldotta meg a gondot.
Szóval a mostani kérdés az egér hogy lehet egyik képről másikra tenni? -
nemesis404
csendes tag
válasz
Anonymus23 #2257 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ
nagyon korrekt
Az egyetlen dolog ami nem tiszta "az adott tartalmat áthúzod az egyik képernyőből a másikba" ezt hogy kivitelezem? -
nemesis404
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #2255 üzenetére
Most játszogattam vele kicsit a beállításokkal. Alapértelmezettnek a monitor a full HD-t használja (régi darab szerintem nem full HD-s) de amint átállítom a kiterjesztés duplikálásra azonnal leveszi 1280x1024 re, és a TV-n nem is teljes kép meghát a minőség se az igazi. Amikor beállítom full HD-ra a monitoron förtelmes a kép nézhetetlen de a TV-n tökéletes.
Megjegyzés: a TV hangszórójából nem szól hang nem akkora baj csak furcsa. -
nemesis404
csendes tag
válasz
nemesis404 #2253 üzenetére
bocsi hogy így oldom meg de nem engedte szerkeszteni. Van egy opció ami fél megoldás lehet kiterjesztés helyett duplikálás. Csak ilyenkor beüt az a probléma hogy ha a szokásos monitor felbontást használom akkor az TV-n nem jó ha a full HD TV beállítását akkor a monitor rossz.
-
nemesis404
csendes tag
válasz
Anonymus23 #2251 üzenetére
Jogtiszta windows 10 használok és attól függetlenül ne mutatja hogy hol állítsam át. Eddig az az egyetleg megoldás hogy elsődleges kijelzőnek a TV-t adom meg és akkor a monitor képe használhatatlan és akkor a TV a monitor.
-
nemesis404
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #2250 üzenetére
Akkor ugyan ott tartok mint eddig hogy hol lehet átállítani a kiterjesztett kijelzőt klónozottra ?
-
nemesis404
csendes tag
válasz
Anonymus23 #2248 üzenetére
Én asztali géppel szeretném összekötni ha ez számít valamit és az FN bill az meik ?
-
nemesis404
csendes tag
válasz
Anonymus23 #2245 üzenetére
És ezt hol tudom beállítani ill. átállítani?
-
nemesis404
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt hogy nem megy át HDMI keresztül rendesen a kép asztali gépről TV-re. Pontosabban csak a háttár meg a tálca megy át semmi más. Végig olvastam már jó pár hasonló jellegű problémát de egyenlőre nem tudtam megoldani.
Háttér adatok:
Az elmúlt hetekben vettem egy új TV-t (PHILIPS 40PFH4200/88 pontosan: http://www.euronics.hu/PHILIPS-40PFH420088-p46050 ) és egy 2 HDMI végű csatlakozóval szeretném összekötni az asztali gépemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest