- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claark
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, találkoztatok e már ilyen problémával. A számítógépemre monitornak egy Samsung LE32D550 lcd tv van kötve HDMI kábellel. Gyakran előfordul, hogy mikor bekapcsolom a számgépet, a tévé nem érzékeli és kiírja, hogy ellenőrizem a jelforrást. Ilyenkor kihúzom a HDMI kábelt a tévéből, visszadugom és megjelenik a kép. Ha mégsem, akkor megint kihúzom, várok 10 másodpercet, visszadugom és van kép. Amikor nincs kép a tévén, azaz a videokártya HDMI kimenetén, olyankor van a DVI kimeneten, leellenőriztem egy monitorral. Olyan is előfordult, hogy a tévé is rá volt kötve a videokártyára és a monitor is. Ilyenkor ha bekapcsoltam a számgépet, akkor a BIOS POST üzenetek és a Windows 8 logó a DVI monitorra volt küldve, a windows asztal pedig a HDMI tévén jött be. Most egy GTX 660 videokártya van a gépben, de ezelőtt egy HD4850 volt, avval is ezt csinálta. A HDMI kábel 1.3-as 5 méter hosszú. Vajon ez lehet a baj, hogy túl hosszú? Más kábellel még nem próbáltam. Mivel próbálkozzak még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest