Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
-
Ramóna
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Panasonic TXE42U3E LCD tv-t akarok összekötni HDMI kábellel Gigabyte GTS250 videókarival, de sehogy sem sikerül.
A szmtg látja a tv-t, be tudtam állítani a felbontást is, de az asztal kiterjesztése után a tv-n mégsem látszik semmi, csak a nagy feketeség...Mi lehet a gond? Kábel? Beállítás?? Már napok óta próbálom megfejteni, de kezdem feladni....Köszi a válaszokat előre is!!!! Szép napot Mindenkinek!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Nico Bellic #1147 üzenetére
Szia,
sajnos csak előre beprogramozott idő szerint tud kikapcsolni. én viszont össze-vissza vagyok a gépnél és előre nem tudom h nah 2 óra múlva lemegyek és 1 óra múlva vissza stb
a számítógép vga vezérlő a kitudja kapcsolni a képet, de olyankor a tv-n ott villog a no signal felirat.
nem gondoltam anno, hogy ami egy ősrégi d-sub-nál alap volt, az a "super modern" digitális hdmi-nél gondot okoz. sokan panaszkodnak erre, csak még megoldást nem találtam. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, pár éve monitornak használok egy LE26R81 tip. lcd tv-t.
D-sub-on keresztül összekötve a PC-vel normál monitorként működik...egyre gyakrabban kötöm össze a notebookkal HMDI-n keresztül és köztudott, hogy ilyenkor hiába van beállítva a windowsban, hogy x idő után kapcsolja ki a monitort, sajnos nem teszi
Használat közben nem vagyok folyamatosan a gépnél és ilyenkor jó lenne, ha a TV kikapcsolna és nem a no video signal villogna akár órákig.
Nem tudtok véletlenül egy olyan beállítást, amikor a TV nem kap jelet, akkor kikapcsoljon ? -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
lenne egy olyan problémám, hogy egy LG tvt használok néha monitorként sima 15 pólusu monitorkábellel összekötve. A gondom az, hogy filmnézés közben hol gyakran, hol ritkábban kikapcsol a monitor egy időre. Úgy értem, hogy elmegy a kép, mint ha powes save-re nyomná magát, majd rájön, hogy megy rajt egy film és ismét rávávl RGB.re és folytatódik a film... Hol 2-3 percenként adja ezt elő, hol 20 percenként. Mi lehet a hiba oka?
Kommenteket előre is köszi!
-
juve600
nagyúr
üdv !
segitség kellene
asus vs228h monitort most kötötem rá a gépemre hdmi kábellal, msi 6770 kártyáraaz a gondom hogy oldalt 2 cm -es feketecsik,alul-felül 1cm-.es fekete csik van
mért nem teljes képernyőt látok
felbontás 1920x1080-ra van állitvahelp please
-
Gabexsz
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #1141 üzenetére
Mert van egy nagy tvm ami nagy helyet foglal a kis szobácskámban, viszont van két lapos monitorom. Az az elképzelésem, hogy a tvt szétkapom kiszedem a képcsövet minden felesleges alkatrészt, és csak az áram kört hagyom meg és ami a működéséhez kell, aztán átrakom egy dobozba, és ezt használom aféle Set-top box szerünek a lapos monitorral, így már is felszabadult a helye.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gabexsz #1140 üzenetére
a DVI az egy digitális jelfolyam, a scart meg analóg, szóval így nem fog menni.
Esetleg a D-SUB bemenettel lehetne kezdeni valamit, de kétlem, hogy azonos jelfolyamot várna a scart-ből jövőével. Esetleg lehet tunerrel szerelt monitorral próbálkozni, de azon meg nem tudom hogy ilyen videó bemenetek vannak-e.
Amúgy ez miért jobb annál, mintha vennél egy lapos tv-t?
-
Gabexsz
csendes tag
Helló lenne egy olyan kérdésem, hogy egy DVI-os monitort szeretnék összekötni a tv vel scartt-on vagy valahogy, a lényeg, hogy a tvt egy TFT monitoron szeretném sasolni. Ehez esetleg ha csatlakozón keresztül nem találok kivezetést a tvn akkor belűről ki tudom vezetni valahogy TFT-re?
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy LG LW4500 32"-os tv-t monitornak használnám (pc-hez) és az érdekelne hogy ez a tv milyen módon csinál 3d-t a játékokból tehát milyen program segítségével (iz3d,TriDef 3D) vagy valami saját LG fejlesztés? Igazából nem a 2D-3D konverzió érdekel hanem az hogy ezen kívül hogy oldja meg a tv ezt,lehet e a tv-ben lévő programot frissíteni?Jelenlegi konfigom (ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 ,AMD Phenom-II 555 X2 AM3 Black Edition (X4 B55 by HERR Z),2x2Gb 1333 DDR3 Kingston, ATI Radeon HD 4870 (1024 MB)
tervezem egy hd7850-es kártya vásárlását ha az árak normalizálódnak.Pl: ilyen játékokra gondolok ( Battlefield: Bad Company 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, DiRT 3, Left 4 Dead 2).
Ha nagy hülyeséget kérdeztem akkor sorry , egyébként köszönöm a válaszokat
-
-
cotag
senior tag
válasz
ricshard444 #1134 üzenetére
A bemenetnél a Pc- t kell választani, ha nincs akkor nevezd át valamelyiket.
Ekkor minden képjavító inaktív lesz. -
Phobos25
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék! Adott egy LE40D551 , egy Radeon 9600 VGA kártya és ezek VGA kábellel összekötve. oprendszer xp. a terv az volt hogy unalmas óráimat játékkal ütöm el a tv-t használva. viszont 15 perc játék után kifolyik a szemem. 1280x720 felbontáson 75 Hz-en megy a windows. itt még nem is annyira zavaró, de ha elindítok valami játékot, nagyon zavaró vibrálást produkál. HL2, UFO:Afterlight, Civ IV. -et próbáltam. meg lehet ezt oldani valahogy? valami tipp amit kipróbáljak?
vga driver csere?
kábel csere?
firmwire csere?
vagy ez ilyen?(próbáltam rákeresni a problémára itt a fórumban, de nem találtam konkrétumot)
kösz a válaszokat
-
HDMI-vel a kép nagyon ronda homályos géppel összekötve,olvastam valami utófeldolgozást ki kell kapcsolni,de nemtudom hogyan. LG 42"-s a tv
-
Qkac79
tag
válasz
-=RelakS=- #1131 üzenetére
Szia!
Nem mondtam, hogy nem fog működni HDMI-HDMI kábelen, de ha valami nem megy, akkor először érdemes megpróbálni a leírást követve megoldani. Nekem DVI-HDMI kábellel van összekötve és ezen is remekül átmegy a hang.
-
cotag
senior tag
Összetett kérdésém lenne, próbálom érthetően leírni..
Adott az otthoni pc, és egy 47" LG LW5590-es 3D tévé.
A pc-hez, T-home-os 10megás internet kapcsolódik egy pirelli routerrel.
A routerből megy a tévéhez egy 15méteres lan kábel(padlószőnyeg alatt, falak mellett elvezetve..)
Az internet működik, a HD, és a 3D filmek általában gond nélkül nézhetőek a Plex médiaszerver segítségével, ami a PC-n van telepítve.
Most azt szeretném elérni, hogy HDMI kábelen a videókártyából eljusson a jel a tévébe, és monitorként használhassam azt.
A cél igazából az lenne, hogy egy teljesértékű böngészöt használva tudjak netezni, és a pc irányitását egy androidos telefonról, remote alkalmazással tudjam kezelni.Szerintetek mennyire életképes ez, csinált már valaki ilyent???
-
vertigo1025
csendes tag
SZiasztok,
JVC TVmet szeretném összekötni az asztali PC-mel.
Geforce gts 250-es videokari, D-sub és DVI kimenettel, a TVn is van Dsub bemenet. Sima dsubos VGA VGA kábellel össze is kötöttem őket.
Viszont a videokari vezérlőprogramjában nem jelez új képernyőt, így nem tudom oda kiterjeszteni a képet. A Vezérlőpult/képernyő/képernyő felbontása-ban is be lehet állítani másik monitort, viszont ott se jutottam eredményre. Ha ki is terjesztettem a képet, akkor nem a tvre terjesztette ki, hanem a nagy semmire a jelenlegi monitorom mellé.
A TV-nek az egyik "csatornája" PC névre hallgat, gondolom azon kellene valamit látnom, de egyelőre csak a nagy kékség...Segítségeteket köszönöm!
-
Qkac79
tag
válasz
REALista6 #1128 üzenetére
Szia!
Szerintem első körben olvasd át a TV-d leírását, nekem ugyan Philips TV-m van, de eddig 2 Philips és 3 Samsung típus leírásában is benne volt, hogy ha PC-t kötsz rá és monitorként használod a TV-t, akkor bizony DVI-HDMI kábel kell. Nálam a TV-n külön be is kell állítani, hogy PC módban működjön, különben egész más képe van, mint ugymond normál HDMI bemenet esetén. Például a késése is sokkal nagyobb. a kép színeit pedig a kijelzőtől függetlenül lehet állítani a driverben, de szerintem ha ennyire fakónak mondod, akkor nem az a megoldás, hogy agyon színezed driverből, hanem előbb meg kellene találnod a TV helyes beállításait és csak finomhangolod a driverben. Miért ragaszkodsz a HDMI-HDMI kábelhez?
Remélem segítettem. -
REALista6
csendes tag
Üdv!
Van egy kis problémám.Összekötöttem az LG lcd tv-met a géppel egy hdmi kábelen keresztül és amikor átváltok a tv-re akkor kicsit fakó, élettelen lesz a kép.Jelenleg ATI videokártyám van de régen is ez a problémám volt mikor még Nvidia-s kártyám volt és csak dvi-hdmi kábellel volt összekötve a gép, úgyhogy egyértelmű hogy a tv-vel van valami.Lehet ilyenkor csinálni valamit?Régen mikor a Nvidia-s karim volt tudtam állítani a színtelítettségen de ezen a mostanin nem találok ilyet max a videók lejátszásán tud javítani.Mit lehet ilyenkor csinálni?előre is kösz a választ. -
Grund
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #1126 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy néztem ezt az opciót is és az lett az eredménye, hogy teljesen elsötétült a kép. A crt monitoromat is kellett használnom, hogy vissza tudjam állítani alaphelyzetbe. A képet kiterjesztettem valamelyik opciónál a My Digital Flat Panels menü alatt. Volt négy nyíl négy irányba és én széthúztam a tv képernyő széléig a képet. Ha játszottam, akkor viszont ott voltak a fekete sávok a képernyő felső és alsó, valamint a jobb és bal szélső oldalán.Mint amikor nem megfelelő a képarány és bekerülnek ezek a fekete sávok.
-
Grund
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lg 32LD450 televízióval rendelkezem és megfordult a fejemben, hogy kipróbálnék rajta egy-két pc játékot kontrolleres irányítással. Pl: Team fortress 2, Left 4 dead stb. Összekötöttem a televíziót a gépemmel egy hdmi-dvi kábel segítségével. Mondták, hogy ezen a kábelen hang nem megy át és ezért külön hangszórót kell rákötnöm. Gondoltam egye fene. Erre amikor nagy nehezen bejött a kép meglepődtem amikor hang is volt. Örültem is neki, de aztán elvette a kedvemet a következő. Ahhoz, hogy egyáltalán láthassak valamit az lg tv-n ahhoz a monitoromat is használnom kellett és az ati ccc programot. Egy-két beállítás után a monitort mellőzhettem és dolgozhattam a tv-n is. Az lett ugye az elsődleges monitor. Minden szép és jó, de 1280X720-as felbontásnál nagyobbra sehogyan sem tudtam tenni a felbontást. Ha a ccc-ben megpróbáltam 1920X1080-ra tenni amit ott ajánlottnak írt a program, akkor a tv felől egy fura kattanást hallottam majd a kép elsötétült. Ezek után visszajött a régi 1280-as felbontás. Egyébként több 1920-as felbontást is mutatott ha jól emlékszem 24 HZ, 50HZ,60HZ stb. Megpróbáltam vele így 1280-on játszani, de valami katasztrófa volt. Nem volt teljes képernyőn a játék hanem a képernyő szélein fekete csíkok jelentek meg. A másik kellemetlen dolog a képfrissítés volt. Ugyanis ahogy haladtam a játékban úgy frissítette a képet vízszintesen. Úgy kell elképzelni, hogy volt körülbelül 5-7 vízszintes sáv ami fentről lefelé töltötte be a textúrákat ahogy haladtam , mozogtam a játékban. Pl: Közeledtem egy fához, a tv képernyőjének felső részén már szépen betöltött a kép, de az alján még elmosódott volt.
Van valakinek megoldása ezekre a problémákra? Előre is köszönöm a segítséget! -
ami512
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a köv. problémám lenne.
Van egy LG LW4500 TV HDMI-vel volt összekötve egy HD 4500-al, de valami okból kiment a HDMI port. A Szervízben alaplapot csréltek meg új firmware-t raktak rá.
Most nem megy át a kép a TV-re. Nem detektálja a PC a TV-t...?????? Nem értem.....Köszi!
-
BiP
nagyúr
válasz
unforgiven1 #1121 üzenetére
Így tippre Ati kártyád van, a Catalyst-ban kell beállítani a scaling-et. [link]
-
unforgiven1
csendes tag
Sziasztok,
A következő kérdésem lenne:
HDMI kábellel összekötöttem a számítógépet a TV-vel (Samsung le37c650). Remekül működik, akár filmet nézek vele, akár játszok, viszont nem használja ki a TV képernyő teljes szélességét. Vagyis a TV-n mindkét oldalt, valamint alul és felül is van kb. 2 cm-es fekete sáv. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy amikor a TV-t választom alapértelmezett képernyőnek akkor, azt teljes hosszában és szélességében lássam?
Köszi.
-
G@ß!
őstag
Lg 32LW4500 ez a TV-cske játékra is megfelel?
-
seczki6
csendes tag
Sziasztok!Egy nagy segítségre lenne szükségem!!!
Kező vagyok eléggé!Édesanyám kapott karácsonyra egy http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=ACER+Emachines+E443-E352G32MIKK+%28LX.NE60C.033%29&mid=1&lkod=104&skod=9537 --->ilyen laptopot és egy http://trinit.hu/index.php/samsung-le32d400e1w-81cm-lcd-tv.html --->ilyen tv-t!arra lennék kiváncsi hogy tudom összekötni a 2-t, mert azon szeretnénk filmeket nézni!A TV Usb-je csak a zenét és a fényképeket ismeri fel???Miért vagy hogy tudnám azt megoldani, hogy USB-ről filmet is lejátsszon???Az jobb lenne mint az összekötés!!4Köszi előre is a segítségeteket!!!
Ádám
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
sünpávakutya #1101 üzenetére
hátha már mondta valaki
A Clear Type-nak pont akkor van értelme, ha egy nem crt monitort natív felbontásban használsz, ugyanis a betűket a subpixelek figyelembevételével simítja.
Hátrányai:
Nem fekete-fehér szöveg esetén elég horror lehet a végeredmény
TV-n, ahol a subpixelek zónákra osztásával játszhatnak árnyalás címén, szintén szánalmas lehet (pl a Philips 32PFL5605H)
Ha olyan betűtípust használsz, aminek ferdék a vízszintes vonalai (valami írott cucc, ázsiai ecset stílus), akkor a windowsban alkalmazott CT valami borzalmasan lépcsőzetes eredményt ad. -
joey04
titán
válasz
tupacamaru #1116 üzenetére
Én is elérem.
Mindegy, megrendeltem, aztán van rá 8 napom, hogy eldöntsem, túl nagy-e. -
joey04
titán
40" szerintetek nagy monitornak?
Most 32" előtt ülök, és már teljesen megszoktam, nem nagy. TV-nek viszont már nagyon pici. 40" férne be szűkösen, csak nem tudom nem lesz-e zavaró monitorként használva a mérete? -
sickey
csendes tag
Sziasztok,
Épp most vettem egy GT440 Mini HDMI kimenetes vga-t, hozzá hdmi kábelt, de nem jön össze a dolog. Még van 3napom, hogy visszavigyem, de elötte megkérdezlek titeket
Szóval szépen rákötöttem a TV-re (Panasonic TX-32LZD85F) HDMI-n, de persze nem ismeri fel a gépem a TV-t így se kép se hang. Ez a HDCP miatt van? Öreg a TV-m?
A TV-n van sima pc bemenet is ami dsub, de azon meg 1024*768 ba használható csak. A többi olvashatatlan, illetve fel sem ismeri
Lehet valamit okoskodni ezzel?
Régebben volt egy ATI vga kártyám, HDMI kimenetes...azzal ment minden ha jól emlékszem. Na meg a PS3 is faján működött a TV-vel.
Amit próbáltam:
-összes hdmi port
-bemenetek átnevezése,állítása
-legfrisebb nvidia driverna meg persze nézelődtem neten, és nekem az jött le, hogy a HDCP miatt van mindez.
Valaki pls SOS
-
Aszem
aktív tag
válasz
tupacamaru #1108 üzenetére
Szia megtennéd hogy megnézed a beállítás pontos nevét köszönöm szépen.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy rákötöttem lcdtv-met monitorként és van még 1 samsung monitor (lcd tv ha filmezni szeretnék) és azt csinálja elég sokszor, hogy bekapcsolom a tv-t 1920-1080 as felbontáson van mind a kettő megjelenítő és elvancsúszva a tv-nél a kép és nem tudom rendbe hozni csak akkor, ha kihuzom a tv-ből a kábelt (ekkor jelez a gép mintha lehúztam volna róla vlaamit) majd vissza rá , és tökéletes. A hibajelenségről csatolok képet ITT Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Aszem
aktív tag
válasz
tupacamaru #1108 üzenetére
Szia neked melyik modell van konkrétan?
-
DEXTON
csendes tag
Üdv Mindenkinek, a segítséeteket szeretném kérni.
összekötöttem a VGA-át az LCD tv-vel HDMI kábelell a kép remek full HD! De hang sehogy sem megy át a HDMI kábelen a TV felé.
Mi lehet a gond?
Olvastam olyat ,hogy a VGA-at össze kell kötni az alaplap spdif hangkimenetével. de ilyen tüskesört nem találtam.
Az alaplap: ABIT KN9 SL
VGA: Gainward NVIDIA GeForce 8600 GT (van HDMI kimenete, nem kell semmilyen áalakító)Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Aszem
aktív tag
Szia a samsungnak kicsit túl vannak lőve a színei jobbak tűnik a képe ezáltal.Lg természetesebb ips panel révén jobbak a betekintési szögei is.
Viszont van egy hibája a (samsungnak) ha sötét a háttér és kap a képernyő valami világos információt akkor olyat ránt a fényerőn megőrülsz , semmilyen beállításban nem lehet kikapcsolni ezt .
Elsőként a dinamikus kontrasztra gyanakodtam de az is le lett kapcsolva .
A samsungnak fényes a képernyője van rajta egy fólia van aki kimondottan szereti .Amennyiben csak filmet nézel rajta meglehet szokni ,de gépezésre nem egyszerű ez a fényerő rángat-ósdi -
sünpávakutya
csendes tag
válasz
fishman985 #1104 üzenetére
Hmm, elég különös. Még ha kép nincs is, "villanyosan" érzékelnie kellene a videokártyának, hogy van valami a kábel másik végén.
Fordítva is igaz a dolog: nem 'tom, a Panánál hogyan van, de az LG menüje pl. olyan, hogy ha egy bemeneten nem érzékel jelet, akkor annak a bemenetnek az ikonja a bemenetválasztó menüben szürke, nem lehet rálépni (a kurzor-gombokkal mozgáskor azokat átugorja). Ha valami ilyesmi van a Panában is, meg kellene nézni, hogy a Pana látja-e a videokártyát. -
fishman985
tag
Sziasztok!
Adva van egy Panasonic th-37pv8p és egy asztali pc amiben egy Gigabyte GA-MA785GMT-USB3 lap van. összekötöttem a gépet és a tévét HDMI-vel, de a pc nem látja második megjelenítőként, HDMI 2 porton van a tévén csatlakoztatva.
Ötlete valakinek?
Számít e a sorrend az összekötéskor?
A kábel jó, tesztelve. -
vCreed
csendes tag
Sziasztok
2 tv között vacilálok és a segítségeteket kérném
A Samsung UE32D5000 és az LG Electronics 32LW4500
tudom van 3d élmény az lg-nél, de megéri az az 50eFt különbség ?
Melyiknek "szebb" a képe?
Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?
Válaszotokat előre is kösz. -
fishme
tag
válasz
sünpávakutya #1101 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon jó lett a kép
-
sünpávakutya
csendes tag
Na, menjünk sorba...
A driverben és a Win7-ben lévő beállítások:
– 1920×1080-as felbontás, 60 Hz, True Color (32 bit).
– Az underscan – ovescan csúszka jobb szélső (0 % underscan) állásban.
– A desktop megjelenésén semmi varia (smaller: 100 % betűméret) és kikapcsolva minden képjavító (szerintem inkább képbutító) okosság, mint pl. a ClearType nevű kép-összezagyváló. Szerintem ennek akkor lehet valami értelme, ha valaki szántszándékkal nem a natív felbontásán használ egy LCD kijelzőt. A cégnél is van nem kevés ember, aki az 1280×1024-es, 5:4 képarányú 19" TFT-t 1024×768-on használja, mert "nem látom a betűket". Hiába mondom neki, hogy tegye közelebb; ez nem CRT monitor, ettől nem barnul le, ha közelebb megy... Nem, inkább nézik az ocsmány, elmosódott, nem natív felbontást.A TV-ben lévő beállítások:
– Just Scan (levágás nélkül) képarány.
– Minden képjavító "okosság" kikapcsolva.
– Feketeszint: alacsony; színhőmérséklet: közepes.
– A vízszintes és függőleges élesség "szemre", míg legjobb nem lesz.
– A fényerő és a háttérvilágítás nagyon szubjektív. Én általában "sötéten látom" a világot, főleg, amíg világos alapon sötét betűket nézegetek. Persze ha filmet nézek, feljebb veszem a fényt.
– Képmód: nekem az Expert1 van beállítva, de szerintem ennek nincs jelentősége. Az egyes módok (Vivid, Movie, Sport...) szvsz csak abban különböznek, hogy a színek, kontraszt, blablabla értékeknek van egy előre megálmodott értéke. A legbiztosabb úgyis az, amikor magadnak, a saját gusztusodhoz beállítod az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest