- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sikerült szétszedni, legalábbis a hátulja már lejött, de még a kábelek összekötik, csatlakozókkal, de van olyan amelyik úgy tűnik, hogy nem fog oldani. Van két-két darab csatlakozós, és van egy hosszabb csík, ami inkább forrasztásnak tűnik, bár szerintem logikusabb, ha csatlakozó, viszont nem merem feszegetni..
[link]
[link2]
[link3]
[link4]szerk.:
naszép... simán lejött, viszont a többivel birkózok rendesen... -
mm89
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens L19w-3 monitorom, ami tegnap kissé meghülyült.
Kipróbáltam másik géppel is, másik op.rendszerrel is, szóval biztos a monitornak van baja.
A lényeg:
Bekapcsolom a gépet, bekapcsol a monitor, majd kb 2-3 másodperc után elsötétedik. A kis led alul világít, jelzi, hogy be van kapcsolva, de a kép sötét. Aztán jobban megnéztem és kiderült, hogy a háttérvilágítás adja meg magát pár másodperc után, mert ha elég közelről és elég sötétben nézem, akkor látszik, hogy meg akarja mutatni a tartalmat
Szeretném szétszedni, hogy körülnézhessek benne, hátha látszik valami a világítással kapcsolatban.
A monitor alján van négy csavar, azokat kiszedtem, ill. leszedtem a lábát. Még mindig ugyanolyan masszív mint előtte volt. Le kellene valahol pattintani a hátulját? Nem merek erősebben próbálkozni.
Ha valaki tud valami leírást, vagy videót mutatni róla, nagyon megköszönném! (én nem találtam semmit..)
Köszi!szerk.:
Addig is EZT megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NBA és kosárlabda topic
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Kés topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged