Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens L19w-3 monitorom, ami tegnap kissé meghülyült.
Kipróbáltam másik géppel is, másik op.rendszerrel is, szóval biztos a monitornak van baja.
A lényeg:
Bekapcsolom a gépet, bekapcsol a monitor, majd kb 2-3 másodperc után elsötétedik. A kis led alul világít, jelzi, hogy be van kapcsolva, de a kép sötét. Aztán jobban megnéztem és kiderült, hogy a háttérvilágítás adja meg magát pár másodperc után, mert ha elég közelről és elég sötétben nézem, akkor látszik, hogy meg akarja mutatni a tartalmat
Szeretném szétszedni, hogy körülnézhessek benne, hátha látszik valami a világítással kapcsolatban.
A monitor alján van négy csavar, azokat kiszedtem, ill. leszedtem a lábát. Még mindig ugyanolyan masszív mint előtte volt. Le kellene valahol pattintani a hátulját? Nem merek erősebben próbálkozni.
Ha valaki tud valami leírást, vagy videót mutatni róla, nagyon megköszönném! (én nem találtam semmit..)
Köszi!szerk.:
Addig is EZT megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- DELL G2724D
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest