- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens L19w-3 monitorom, ami tegnap kissé meghülyült.
Kipróbáltam másik géppel is, másik op.rendszerrel is, szóval biztos a monitornak van baja.
A lényeg:
Bekapcsolom a gépet, bekapcsol a monitor, majd kb 2-3 másodperc után elsötétedik. A kis led alul világít, jelzi, hogy be van kapcsolva, de a kép sötét. Aztán jobban megnéztem és kiderült, hogy a háttérvilágítás adja meg magát pár másodperc után, mert ha elég közelről és elég sötétben nézem, akkor látszik, hogy meg akarja mutatni a tartalmat
Szeretném szétszedni, hogy körülnézhessek benne, hátha látszik valami a világítással kapcsolatban.
A monitor alján van négy csavar, azokat kiszedtem, ill. leszedtem a lábát. Még mindig ugyanolyan masszív mint előtte volt. Le kellene valahol pattintani a hátulját? Nem merek erősebben próbálkozni.
Ha valaki tud valami leírást, vagy videót mutatni róla, nagyon megköszönném! (én nem találtam semmit..)
Köszi!szerk.:
Addig is EZT megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AOC AG274QZM - 240Hz, IPS mini-led, HDR1000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest