- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rushdy
csendes tag
válasz
hgabor82
üzenetére
Ha öszinte akarok lenni akkor inkább a lencsék miatt volt értelme megvenni a vetitöt szerintem. Az égö az kuka , nem elég nagy a lumen száma az égönek sem és ha már épitek egy ilyet akkor nem biztos hogy gagyit akarok
... most ezzel nem azt mondom hogy HD minöségben akarom majd kivetiteni de ha már áldoztam egy 17"os monitorra a felbontás miatt akkor nemár egy ilyen izzószetten bukjam el a minöséget.Meg látnom kellett hogy tényleg életképes ez a vetitös módszer de az elsö próbám sikeres volt, persze ezt most úgy képzeld el hogy csak simán a tft részt ráraktam a vetitöre, de tényleg tetszett ahhoz képest amit még kell vele fabrikálni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

... most ezzel nem azt mondom hogy HD minöségben akarom majd kivetiteni de ha már áldoztam egy 17"os monitorra a felbontás miatt akkor nemár egy ilyen izzószetten bukjam el a minöséget.Meg látnom kellett hogy tényleg életképes ez a vetitös módszer de az elsö próbám sikeres volt, persze ezt most úgy képzeld el hogy csak simán a tft részt ráraktam a vetitöre, de tényleg tetszett ahhoz képest amit még kell vele fabrikálni