Új hozzászólás Aktív témák
- 

lhajdu
csendes tag
válasz

miki002

üzenetére
						Koszonom a kepeket! Remelem sokat segitenek majd. Eddig az irasvetito szerzesnel jarok, van 2 monitorom (sajna nem 15"osak) melyeket szivesen beepitenek egy projiba. Sajnos ugylattam hogy kell egy kicsit forrasztgatnom a monitorokon, a szllagkabel miatt : ), csak ez legyen a legnagyobb problemam! Az izzot epp most rendeltem Odontol ,a 400W mellett dontottem. Es egy kerdes: a femhalogeneket lehet dimmelni(sima fazishasitas?)? epitett esetleg mar valaki ilyet?
 - 

Dr Smoke
aktív tag
válasz

miki002

üzenetére

Ugyan!
Amúgy a monitorokkal már megjártam rendesen. Az elsőt szépen kibontottam vetítettem is vele frankón és gondoltam leszedem az antiglare-t, törölkedés közben megsértettem a szallagkábelt, úgyhogy kuka. Másodiknál még eddog se jutottam, szétszedésnél elpattant az lcd, hogy miért az máig nem tudom. Harmadik monitornál meg minden sikerült szallagkábelt szépen leragasztottam szigetelőszalaggal, hogy véletlenül se szakadjon el, gyorsan összedobtam épp ültem volna le filmet nézni, amikor véletlenül megrántottam a vga-kábelt, nagy csattanás, áram elmegy, valahogy rövidzárlat keletkezett és az lcd vezérlése megsült. Közel voltam ahhoz, hogy kidobom a kukába az egészet, de olcsón hozzájutottam egy ilyen minden lcd-plazma panel vezérlőhöz és újra életre kelt a projekt. Monitort többet soha. Pedig nem vagyok ügyetlen, csak minden balul sült el.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - További aktív témák...

- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
 - EVGA Supernova 850 GT
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység

- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ugyan!