- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Projektor topic
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Petiapó
tag
válasz

hankpoke

üzenetére
						Ezzel, most nagyon elszomorítottál (persze nem a te hibád), nekem az volt az "álmom", hogy sokkal rövidebb, néma projektort építek... sajna régi gyengém a zajszint...
De azért felfedeztem a szobámban a kiutat: találtam az ablak fölött egy nagy dobozt, ami a falban van, amiben a régi faredőny van... adódik rögtön a megoldás: minek az oda, hisz nem is műxik, kikapom onnan, és már van is egy 130cm széles, 25 magas, és kb 30 centi mély üres terem... ha oda beépíteném, akkor burkolatot sem kéne barkácsolni, mert elég stabilan lehetne rögzíteni benne mindenféle jót, és ha vágok egy lyukat a belső falapjára ahol "kinéz" a proji, és azt visszateszem a helyére, akkor meg a venti is "ordíthatna" akármennyire...
Eddig jól hangzik, legalábbis nekem
Ui.: nem utolsó sorban még dizájnos is lenne, hogy nálam a falból "jön" ki a kép

Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Projektor topic
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - További aktív témák...

- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
 - Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
 - be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!

- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő