Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Dr Smoke
üzenetére
Én nem látok csavart. Elég rossz már a szemem.

Az én módszerem az ilyen rakoncátlan csavarokra az volt, hogy elsőként kerestem egy megfelelő méretű csavarhúzót, majd azt behelyezve a csavar fejébe egy kombinált fogóval ráfogtam a csavarhúzú fém szárára, megnövelve ezzel az erőkart, és szép lassan, ám erőteljesen csavarni kezdtem. Sikerült is, de nagyon fontos, hogy a csavarhúzó passzoljon, mert szétmegy a csavar feje és akkor annyi.
Viszont, ha mégis csak a vágás mellett döntenél, vagy nem maradna más választásod, a panelt el ne felejtsd alaposan letakarni.
-
Achilles209
tag
válasz
Dr Smoke
üzenetére
Ha a nagypapa projekt nem jön be, akkor tudom még ajánlani végső esetben a csavar megfúrását (nekem soxor bejött, igaz nem ilyen érzékeny szerkezetnél), de azt csak tényleg végső esetben és nagyon óvatosan. A csavarfej levágását viszont nem ajánlom, mert a a vágókorong keltette rezgéstől elpattanhat a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring PS5 játék
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest