- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Corsair tápok
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1273 üzenetére
megnéztem, 2db 220-as hires nagy fresnel + 2db 330-as hires nagy fresnel + posta = 136 dolcsi = kb 25000 HUF, ami fejeként lenne 12500 a két fresnelért szállítással...
-
polszki26
tag
válasz
ZimmerZoom #1273 üzenetére
ha többen rendeltek, akkor a postaköltségen tudtok sporolni... ;)
amugy nekem van paypal-om, nem egy nagy ördöngösség, email cim alapján van az azonosítás meg a tranzakció, illetve online shoppok (3dlens) is használják számlázásra...
kb ugy müxik, h létrehozod a paypal fiokod, amihez hozzárendeled a bankszámlád (pontosabban a kártyád), és amikor a 3dlensnél telepakoltad a kosarad, és csekáutolsz, akkor átdob a paypal-ra, ahol kifizeted a 3dlens fele a zsét, amit az itthoni bakszámládról von le, ha nincs elég pénz a paypalos számládon... remélem érthető lett...
amugy emlékeim szerint "gift" ként küldik a csomagot igy a vám nem baxtatja...ha kevés, de megbizható megrendelő van, akkor megrendelhetem nektek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Macska topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő