- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagaes
csendes tag
köszi a választ. a tv-t függőlegesen hozták, bár ettől kerülhetett bele vízcsepp, ellenőrizni nem tudtam. ez egy hete volt (akár a mainboard-ra is eshetett, hiszen az eléggé közel van a szeelőzőrácshoz), azóta frankón szuperál. én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a későbbiek során lehet -e olyan jellegű hiba, ami emiatt keletkezhet! van még 10 hónap gari! nem szeretném ha ezután jönne ki valami, amit esetleg egy vízcsepp okozott.
-
lagaes
csendes tag
sziasztok,
sharp led lcd tv-m szervizben volt. akkor hozták meg, amikor elég jól esett az eső. kérdeztük, hogy amíg beérnek vele, esernyőt vagy legalább egy rongyot ne tegyünk -e a tv-re, de közölték, nem kell. az út nagyjából 6 méter a bejáratig, amíg "ázott". kérdésem, hogy véleményetek szerint ettől várható -e, hogy idővel (mikor persze már nem lesz garanciális) meghibásodik benne valami, vagy a víztől esetleg valamelyik alkatrész korrodálódhat -e? köszi,
üdv;
lagaes -
lagaes
csendes tag
akkor megvárjuk, mit szól ehhez a véleményhez axlrose! a háttérfény inhomogenitására én nem gondoltam, mert ahhoz túl szabályos és jól láthatóan határolt a csík!
-
lagaes
csendes tag
válasz
MADKING #2433 üzenetére
sziasztok!
köszi a válaszokat! a mainboard cseréje előtt is volt és utána is megmaradt a jelenség. ezt nem közvetlen vásárlás után tapasztaltam, hanem rá pár hónappal. sötét, vagy "teljesen" fekete háttér előtt, nem tapasztalom, csak ha világos, vagy fehér a kép. a szürkület egyébként teljesen a kép aljáig húzódik ezen a kb 15 cm vastag szakaszon! ez a jelenség csak ezen a tv-n jelentkezik, ugyanilyen típusokat megnéztem, azokon nem volt semmi ilyesmi. próbáltam szemből készíteni fotót, nem találtam ennél világosabb képet, de szemből annyira nem érzékelhető, mint inkább oldalról.
-
lagaes
csendes tag
Van egy tavaly vásárolt SHARP LC40le830-as LED LCD tv-m! A TV még 1 évig garanciális. Időnként ki-be kapcsolt, ezért kihívtam a szervizt hozzá. Mainbord-ot cserélt. De tapasztaltam egy másik hibát is, amire nem tudott mit mondani, azt mondja, fogalma sincs mi lehet. Dokumentálni is elég nehéz, mert ugyan folyamatosan jelentkezik, de a színes háttér előtt csak akkor lehet észrevenni, ha nagyon erősen arra koncentrálunk. Ha viszont világosabb, vagy inkább fehér a háttér, már jobban észlelhető, sőt zavaró is! Szerinted mi lehet a probléma és ha nem lehet megjavítani, erre kérhetek -e cserét.
Köszi
Lagaes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest