Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1769 üzenetére
Az ES baromi tankos - csak mana és flat melee void dmg kell hozzá. Én is azért szívtam Julrával (meg harbikkal is), mert olyan 600, de inkább 700 mana az a szint (meg a World Splitter fejsze), aminél hirtelen minden a helyére kerül. Onnantól gyakorlatilag nincs olyan, hogy nem tudsz ütni, mert éppen kifogytál és itt már a mana regen is elég ahhoz, hogy legalább a mana wellt aktiválja. Julrát végül is egy átmeneti, csak arra a harcra összerakott gearrel vertem le, inkább feláldoztam hp, mozgást, de mana legyen elég. Azzal először a fejszét csináltam meg, mert az a manát is buffolja, utána a relicre tettem még, és azóta szép az élet. Ráadásul a Darkstride cipő az összes, itemről jövő flat melee void dmg-et beszámítja a movement speed buffba, úgyhogy hirtelen sprinter is lett a kari.
Néztem a judgement palát (naná, pohx kvázi-RF buildje nagyon szimpi), de nem akartam megint sentinelt indítani, teljesen átspecelni meg még kevésbé.
A mostani gearem. kb. az endgame belépő szint: world splitter t7 void dmg, Titan Heart +3lvl ES és Anchor of Oblivion T6 manával, plusz egyelőre két Anguish gyűrű sok HP-val. A többi főleg mana, HP és a resistek -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1620 üzenetére
- Frakció központok (CoF, Weaver): Y-ra feljön, most azt hiszem automatikusan a weaver tabellád állása. A jobb felső sarokban van egy gomb, amivel az ő HO-jukba jutsz kapásból. A bal felsőben meg egy BACK gomb, amivel a CoF/Trade frakciók jönnek fel és mindkettő alatt ott a direkt teleport gomb.
- Filter: Shift+F az itemfilter választó, szerkesztő. Ha találsz egy használhatót (én fubgun endgame változatát használom), akkor copy az egész, utána megnyitod a filtert, NEW és EDIT, ott pedig a copy from pasteboard opció.
Tegnap értem el a normál monolithokon az utolsó háromig, most lvl78. Igen, most már kell figyelnem, hogy én üssek előbb, mert pár nagy slammes monszta most már veszélyes kezd lenni.
Cuccolásnál a Wordsplitter sajnos majd csak empowered monoliton eshet, majd talán este eljutok odáig. Viszont a nemeziseket érdemes hajkurászni a mapokon, illetve van egy valamilyen Tower nevű weaver map, amin csak azok vannak. Magasabb szinten (nekem azt hiszem, a csontsárkányos monolittól kezdődően) adhat EGG opciót az első találkozásnál, amit kicserélhetsz egy tetszőleges, LP nélküli unique cuccra és haramadik kör végén legendaryt csinál ezekből is. Én két páncéllal eljátszottam, az első nem volt túl jó, csak INT-et adott, a második viszont 80% phys rest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest