Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
szekreny
tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
hmm...azt kell, hogy mondjam, hogy egyetértek...
-
szekreny
tag
Akit esetleg érdekelnek a fúziós kutatások, akkor :
[L]http://www.jet.efda.org/pages/faqform.html[/L]
meg itten vagy egy aranyos kep is..:
http://www.jet.efda.org/images/gallery/pages/jg99-518-1bmed_jpg.htm -
szekreny
tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Egyébént így kell csinálni a dolgokat.Douglas Adams után szabadon(ugyebár szerinte a legkönyebben úgy lehet repülni, hogy eltaknyolunk, aztán elfelejtünk földet érni :)) )
-
szekreny
tag
Na igen, ezert is irtam, hogy a vege eleg gyengere sikeredett...:))Egyebkent én is a kavitációs energiával kapcsolatban olvastam ezt, de nem mertem megkockáztatni, hogy beírjam...:)) (ui. nem tudok róla semmit)
Egyébként én az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy nyitott vagyok bármi újra.Szval csak azért mert valaki megcsinálta(talán) és senkinek nem adja ki, attól még létezhet/működhet. -
szekreny
tag
1.Már miért ne lehetne?Pár száz éve még azt mondták, hogy nem lehet repülni,most mégis tudunk...
2.Az említett cuccról, nem tudom, hogy van e ilyen konkrétan, de azt olvastam, hogy ez az egész nem hülyeség, meg nem lehetetlen.Amit a témával kapcsolatban hallottam, az a folyadékok áramlására helyezi a hangsúlyt(bocsánat, hogy nem vagyok túl precíz, de csak felületesen futottam végig, és már elég régen volt..).Volt valami koma, aki megfigyelte, hogy az édesvízi pisztrángok, úgy úsznak a hegyipatakokban folyásiránnyal SZEMBEN, hogy gyakorlatilag alig mozognak.Elkezdte boncolgatni a halacskakat, tanulmanyozta az anatómiájukat, és ez alapján épített egy olyan gépet, amiről szó volt az előbb is.A másik hasonló dolog amit hallottam(ez is folyadékos), az a buborékokkal kapcsolatos, de erre már télleg nem emléxem, de ennek is az volt a lényege, hogy ha adott mennyiségű energiával vmi folyadékban buborékokat hozunk létre, akkor elvileg valahogy vmi többletenergia keletkezik, amit ki lehet nyerni, természetesen szintén elég kis hatásfokkal(egyelőre)(hüha, a vége már elég gyengére sikerült..:))
És akkor még meg lehetne itt említeni a nullponti energiát, de ez már elég messzire vezetne...
Aktív témák
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest