Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Bluetooth hangszórók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
OK, szépen sorban.
1. Ha olyan 'találmányról' olvasok, ami ellenkezik pl. a tömeg-ill. Emegmaradás törvényével, azt én véletlenül sem merném tényként kezelni-még kísérleti stádiumban sem. Engem nem zavar, ha valaki ezzel kísérletezik (ha ennyire ráér :) ), de legyen már bennünk valamennyi egészséges kétkedés... Tudod, ez kb olyan, mint ha találsz egy képet a neten, melyen Bin Laden hátulról megküldi Busht, arra sem fogsz komolyan hivatkozni, pedig ki tudhassa, akár valódi is lehet...
2. Tényleg nem szólaltam meg, már a sokadik hozzászólásnál leltem a témára, előfordul az ilyesmi még a legjobb családban is.
3. A fizikához pl. én sem értek mélyebben, ezért ebben a témában nem fogok túl sokat vitázni (nagyjából meg tudom ítélni, hogy minek-mennyi realitása lehet, ez minden), de kutató vegyész lévén azt bizton állíthatom neked, hogy a vízből kémiai úton soha az életben nem fognak annyi energiát nyerni, mint egy szénhidrogénből. Ezt e termodinamika biztosítja számunkra. Természetesen fizikai úton elméletileg lehetséges hatalmas energia kinyerése akár a vízből is (mivel tömege van), de ahhoz egy megfelelően miniatűr, különleges atom-vagy fúziós reaktor (lenne) szükséges, ez egyelőre elég macerás - különben ha ezt megoldják, akkor már mindegy, hogy vizet vagy joghurtospoharat dobálsz bele)
Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest