- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Aktív témák
-
válasz
hartaibalazs #1 üzenetére
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Ezt a topikot pedig zárom.
-
hartaibalazs
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 2 hete fent álló problémám amire sajnos egyedül nem jöttem rá így a ti segítségeteket szeretném kérni. Van egy teljesen új számítógépem ami a következő részegységekből áll:
Konfig:
Alaplap: Asus B250 Strix
Processzor: Intel i5 6500 3.2Ghz
Memória: 8GB Crucial 2133 Mhz
Videókártya: Nvidia 1050TI 4GB
SSD: 128GB SanDisk
HDD: 500GB WD
Tápegység: Chieftec 600WA probléma pedig a következő. Már Windows alatt is laggol az egerem. Fura az eset leírása mert nem minden esetben ugyanolyan mértékű a laggolás. Mintha valamivel összefüggésben lenne.
Az egerem egy SteelSeries Rival 100 amelyet eddig 1000 DPI-n használtam és teljesen jól tudtam használni. Most ez az 1000 DPI nagyon lassú a másik lehetőség a 2000 DPI amin már nem érezni annyira, hogy lassú lenne a mozgás de
még mindig sokkal lassabb mint volt annó 1000 DPI-n.Játékban Counter-Strike GO-ban pedig eszméletlen rossz, hogy ahogy húzom az egeret utána huz még egy kicsit.
Egérgyorsítás ki van véve a Windowsban és használok Mause fix reget.
Amiket már megcsináltam:
Windows 10-ben kikapcsoltam az X-Box videojáték rögzítést.
Msconfigban engedélyeztem a 4 induló processzormagot.
Energiagazdálkodási lehetőségnél már próbáltam a teljesítmény centrikusat és a kiegyensúlyozottat is.A monitorom 60Hz-t tud de már próbáltam 144 Hz-el is ugyanez volt a probléma. Az egeret próbáltam más gépben ott nem tapasztaltunk ilyen problémát még ezt a gépet próbáltam más egérrel és másik billentyűzettel de ugyanez.
Próbáltam régi drivert új drivert, bios a legfrissebb van de semmi nem változtatott eddig a problémán.
Végére a slusszpoén: 3 hete volt egy másik új gépem és ugyanezeket a dolgokat produkálta.
Valaki valami help?
Üdv, Balázs
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Macska topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest