Új hozzászólás Aktív témák
-
Megyo_SH
újonc
válasz
togateam #5164 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem megy se saját se külső billentyűzettel.
Azt gondolom, hogy nekem is BIOS bajom van, de vélhetőleg valami más jellegű (Boot tiltás vagy ilyesmi)
Szerintem megpróbálom kicserélni a BIOS tartalmát a pár napja feltöltött tartalommal, hátha azzal megoldódik a dolog. -
Megyo_SH
újonc
válasz
jkristof94 #5160 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor viszont biztosan nincs letiltva az USB, mert az USB hub gyönyörűen világít kéken.
Ez esetben viszont abban kérnék segítséget, hogy erről a hibaüzenetről hova tovább, mit tudok csinálni?
A BIOS-t sehogy nem tudtam előcsalogatni...Folyamatosan nyomva tartott power+esc,
folyamatosan nyomva tartott power+nyomogatott esc,
megnyomott power+esc
valamint megnyomott power+nyomogatott esc és sehogy sem jött össze.Remélem van valakinek valamilyen gyógyír erre az állapotra.
A Willem leírását most nem találom, de meg fogom keresni és ha van leírom ehhez a chiphez (SPI támogatás van) akkor összerakok egy 1,8V-os adapter (később még jó lehet)
-
Megyo_SH
újonc
Sziasztok!
Ma gazdagabb lettem egy Lark Ultimate 10i Win-el aminek a képen látható baja van.
Próbáltam a leírások alapján egy Win10 frissítést csinálni, de nem sikerül belépni a BIOS-ba hiába kötöttem rá USB hubot és vezetékes billentyűzetet.
Az utolsó pár fórumoldalon végigkövettem a letiltott USB-s kanosszát, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy nekem is ilyen problémám van.
Abban az esetben ha le van tiltva az USB akkor is van táp a kimeneten?Ha BIOS-t kell frissítsek akkor milyen eprom programozót vegyek?
Van egy WillemPro-m és rendelkezek képességekkel amivel elviekben meg tudom oldani a feladatot, de nincs 1,8V-os adapterem és nem is biztos, hogy ezzel a régi szerkezettel kellene ilyet próbálgatni.Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv Megyó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged