- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabriobarat
tag
válasz
mmarcim #4390 üzenetére
Szia! Egy próbát megér.Esetleg megemlítheted a fogyasztóvédelmet, vagy ha nagyon nem tetszik nekik, kérd el a panaszkönyvet, az mindenhol van.Ha online vetted akkor kicsit bátrabbak, de ne hagyd magad, itt is említsd meg a fogyasztóvédelmet ha nem olyan a hozzállás, ember függő, cég függő...Alaposan gondold át, ne tudjanak belédkötni.Ha semmi külsérelmi nyom nincs a tableten akkor szerintem ok lesz, elvileg nem lehetne gond a gariztatással.Azt ne mond, hogy már rég ilyen volt a tab.Egy hónapig tuti tab nélkül maradsz.
-
cabriobarat
tag
válasz
mmarcim #4382 üzenetére
Ez lehet hardveres hiba nem? Ha van rá gari érvényesítsd.Mivel még nincs ilyen tabom nem tudok segíteni.Lehet vissza tudod állítani "új" állapotába amit nem vesznek észre.Nincs ötletem...hardveres hiba alatt touch panel hibára gondolok, repedés amit nem látsz szabad szemmel.De ha repedt vagy elengedett a ragasztás valahol akkor feszülhet.Nagyon finoman ha a tab két oldalán megpróbálod ellentétes írányba feszíteni és elkezd szórakozni rögtön akkor én azt mondom tuti repedt, vagy a vezető ragssztása elengedett.Én régebben úgy jártam egy tabbal, hogy többször alkoholos szerrel pucoltam ami szép lassan feloldotta az érintkező ragasztását.Ahogy mindig a touchpanel szélén megállt a kis alkohol"ablaktisztító" úgy ette be magát a panel alá....Nem esett le a tab? Nem nyomtad túl erősen valamikor? Passzolok..m
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- The First Berserker: Khazan
- Tippmix
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest