- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Attis Radeon
tag
Én csak azért irtam hogy nehogy valami amatőr elkezdje fujkálni az alaplapot össze vissza
Természetesen én is haszálok tistitó anyagokat.Neked nem kell magyaráznom hogy hova szabad és mennyit.
Pl egy chipset-et telefúj valami amatör az befolyik alá és full zárlat azonnal.Sajna még hetek akár hónapok mulva sem tud kizsáradni a chip alatti rész.
Elővigyázatosságból risztottam el minden vállalkzó kedvüt,
Szoktam furcsa otthoni(majd én jól megjavitom)barkácsoló kedvüekkel találkozni.
Valahol hallotam hogy kontakt sprayval befújom azt jó lessz -
bajbal
tag
Hát akkor lehet nem lesz más választásom mint a VISTA
bár kicsit vonakodom tőle. MOst win7 ultimate van rajta esetleg egy Win7 Home vagy pro? Vagy az nem változtatna a dolgon?
Egyébként ez mitől lehet?
Régebben már beszéltünk egyébként privátban erről a dologról azóta kétszer volt szervízben ahol állítólag megnézték a hardvereket és midnent rendben találtak tehát azt mondják, hogy az op. rendszerrel van gond, bár nekem ez a kép megmerevedés inkább hardveres gondnak tűnik....
És akkor a vicc részeeszéltem a szervízzel és azt ajánlották, hogy ne legyen fent win7 mivel nincs a honlapjukon működő win7 chipset driver.grrrrrr!!! Megkérdeztem hogy akkor most mi legyen? Azt mondta, hogy előre telepített gépet kellett volna vennem. mondom köszi! ja és hogy ő nem tud hozzá sehol chipset drivert, mondjuk én sem találom.
Egyébként lehet a chipset driver hibája is ez?
Köszönöm -
bianca3
tag
Hi! Nem cserélem ki az olvasót, mert minden mást dvd-t, cd-t lejátszik magától automatikusan. Csak ezt az egyet nem. Megcsináltam ezt az alkolollal kitisztítást, de semmi ugyanaz a probléma. A szomszédnál megint lejátsza. Átküldte pendrivera, de utána meg megnyitáskor keres valami exe filet. Kivagyok!
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest