Hirdetés

Aktív témák

• ZoCso

senior tag

válasz Obi-1 #28 üzenetére

Azért a szervíz megér egy telefont.

TOSHIBA márkaszerviz

Notebook márkaszerviz
    1147 Budapest, Öv u. 185.
    Telefon: 467-6111, kérje a notebook szervizt.
    Fax: 252-6470

Nyitvatartás
    hétfőtől-csütörtökig 8.30-16.30-ig
    pénteken 8.30-14.30-ig

A video kártyát én sem értem. Az lehet, hogy a gyári 64MB rendszer RAM-ot bővítették 128MB-ra/128MB-tal.

A leírás szerint talán az alábbi notebookról van szó:

Portégé 3480CT

Műszaki adatok
    Processzor Intel® Pentium® III 600 MHz, 256 KB cache
    Memória 64-192 MB EDO RAM
    Merevlemez 12.0 GB S.M.A.R.T. disk
    Floppy lemez-meghajtó 1,44 MB külső FDD
    CD-ROM SelectBay modulon keresztül: Opcionális MultiMedia Port Replicatorral
    Képernyő 11,3'' TFT színes aktív polysilicon kijelző, 1024x768x16,7 millió szín

Grafikai meghajtó Trident Cyber e4 Blade, 128-bit, 2x AGP 64 bites BitBlt, 4 MB

Billentyűzet 86 gombos, 12 funkcióbillentyű, beágyazott numerikus billentyűzet, 8 kurzor billentyű, 8 gyorsbillentyű, 2 Windows billentyű, Euro billentyűzet
    Hangrendszer Toshiba Bass Enchanced Sound System, 16 bit sztereó SB Pro kompatibilis, Cristal 4281, beépített sztereo hangszóró
    Csatlakozási bemenetek Külső monitor, USB, FIR, RJ modem jack, fejhallgató, külső mikrofon
    Bővíthetőség 2x PC Card Type II vagy 1x PC Card Type III, CardBus támogatás, memóriabővítés
    Kommunikáció Beépített V.90 adat- és faxmodem, Ethernet chip a Network I/O adapteren
    Hálózati csatlakozó 100-240 V AC adapter automatikus feszültségérzékelővel
    Akkumulátor Kivehető lítium-ion akkumulátor, maximum 3 óra üzemidő, opcionális akkumulátorral 8,5 óra üzemidő
    Méret 262x231x22 mm
    Súly 1,55 kg
    Különleges tulajdonságok Password biztonsági rendszer, 1 éves nemzetközi garancia
    Kiegészítők Opcionális akkumulátor, nagy teljesítményű akkumulátor (max. 8 óra üzemidő), akkumulátor töltő, 64 és 128 MB memória modulok, MultiMedia Port Replicator SelectBay modularitással. SelectBay modulok: CD-ROM, DVD-ROM meghajtók, LS-120 drive, Zip-drive, HDD adapter, opcionális HDD.

Mint látható 4MB-s integrált video van a gépben, ami nem cserélhető, nem bővíthető.

Azért jó lenne, ha az érdeklődő a pontos tipust leírná és nem nekünk kellene kitalálni.

Aktív témák