Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
ddem
tag
Nagyon bocsi, de hetvegen kulfoldon voltam es tegnap kesoejjel ertem haza, gepkozelbe meg par oraja, sajnos latom, h telszamod nincs az adataid kozott, uh nem is tudlak felhivni

Viszont a 2o5perc idopont nem igazan jo nekem maskor sem, felteve ha nem adtad el a cuccot, mer dolgozom kb 10tol 6ig.
[Szerkesztve] -
ddem
tag
Ranezesre kb igy nez ki
ECS K7s5a Pro van rajta hang+10/100 Lan 2sd meg 2ddr slot
Royal Hardver-ben vettem Kiraly uccaban.
Viszont sajnoss nincs meg hozza a gyari cd, de a legujabb
hozzavalo driverek megvannak, kiirom majd egy cdre
Szerk: Igen van rajta huto, hiszen azt a gepet hasznalom
[Szerkesztve] -
-
ddem
tag
válasz
überfaller
üzenetére
Oks, végülis egy nagyon fontos tényezőről van szó
Meg óriási értékről is ugyebár
-
ddem
tag
válasz
überfaller
üzenetére
Huhhh, ez marha jól hangzik, csakhát nem akarok ennyit rákölteni, valami gyengébb konfigra gondoltam mindenképp. Amint mondottam nem vagyok mostanában otthon hardver témában, de ez a konfig számomra olyan ami majdnem felszáll

Azért kösz, és sajnos a lapom csak 4x-es AGP-s
holnapra ha lesz időm megpróbálok kitalálni kb-ra egy konfigot, vagy árat.
Már egy 2GHz fölötti gép nagyon megtenné, mert mint mondtam az is előrelépés. -
ddem
tag
Igazából mindegy, de azt írtam az elején, h az Intelt részesítem előnyben. Viszont nagyban függ az ártól, meg lehetőleg kéne ram is, szóval lap, proci, ram, meg ha kallódik egy jó ház arrafelé esetleg az is, márcsak a táp miatt, nem vagyok valami nagyon jól informált mostanában gépügyben, de P4-hez már másféle táp kell nemde? Előre is kösz a segíttséget

-
ddem
tag
Nahát, azt hittem este hazaérek és nyüzsögni fognak az ajánlatok, de úgy néz ki tévedtem. Remélem holnap azér többen aktiváljátok magatokat

-
ddem
tag
Most el kell lepnem egy idore, keso este ujra leszek.
-
ddem
tag
Sarkos procit nem igazán vennék ha egy mód van rá, mindenesetre valami hasonló szintű konfig kiváló lenne. Még várok ajánlatokra. Kösz a gyors reakciót egyébként

Szerk:
Ejj most neztem utana a cuccnak, mer nem igazan ismerem oket, es nagyon fekudne, ha nem lenne sarkos tutira vinnem.
[Szerkesztve] -
ddem
tag
Sziasztok
Szeretnék kicsit fejleszteni a gépemen, asszem nagyon megérett rá már az idő.
Nos a mostani konfigból kiindulva, egy alsóközépkategóriás cucc is nagy
előrelépés lenne.
Ez van most:
K7S5Apro lap (némi gari lehet, h még van rá)
1300Mhz Duron proci valamilyen hűtővel
meg asszem 2db 128 133-as SD /de ennek utaánanézek este mer lehet 1 256os/
Nos ez menne a levesbe és e helyett kéne egy 2GHz vagy erősebb cuccos, Intelt részesítem előnyben. Ha van hozzá egy normálisabb ház csendes táppal az is érdekelne, mer az enyém mocskos hangos, meg a ház is kicsi.
Egyelőre amolyan felmérés jelleggel írok, de ha jó áron meg lehet úszni ezt az upgrade-t, akkor akár jövőhéten is mehet a bolt.
Ja és örülnék ha az én cuccomat is beszámolnátok azér.
Aktív témák
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő