- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Mivel a szabványok nem igazán változnak, vagy csak lassan, egy jó beruházás akár 10-15 évre is megfelelő lehet. Ezt sem árt figyelembe venni. Meg az is hozzá tartozik, hogy volt olyan 20k-s ház a kezem ügyében, aminek az oldallapja felszerelésekor a marokcsavarok menete kézzel meghúzva megszakadt. Na innentől az olcsó a drága sajnos, mert azt az oldalt eztán hogy rögzíted rendesen? Kb. sehogy. Sajnos előfordul, hogy egy ilyen értékű háznak is olyan vékony az anyaga, hogy egy löncshús konzerv ahhoz képest egy páncélozott limuzin. Én meg azt nem szeretem. Inkább költök rá többet, de bírja ki, hogy időnként szét kell szedni, akár takarítás, akár fejlesztés miatt. Szóval, nem biztos, hogy mindig olyan egyértelmű, hogy az olcsó megoldás megfelelő, hiába lehet abba is éppúgy beépíteni a vasat. Meg mint mondtam, az esztétika. A melóban egy tök egyszerű, fehér házban van a gépem, leszedett oldallal, mert "szervizes" gép is egyben, gyakran bele kell nyúlni, és kb. nem is érdekel, hogy hogy néz ki. De az itthoni, saját gépem ne legyen már olyan szakadt!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
"A probléma az, hogy van a fórumon 1-2 minden lében kanál figura, amelyik szeretne mindenki pénztárcájában turkálni és megmondani nekik..."
Nem véletlenül nem látogatom már azokat a topikokat, ahová régebben mindketten írogattunk...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
"Egy komolyabb CPU lassab lesz ha nem tudod lehűteni, mert vissza lesz fogva. Komolyabb tuninghoz is kell mindenképpen az alacsonyabb hőmérséklet. (alaplapi VRM, memória stb..)"
Abszolút így van. A régi házamat azért kellett lecserélni, mert az új konfig beépítése után egyszerűen forrt a belseje. Bármilyen hihetetlen sokaknak, de ha nem csak Excel táblák nézegetésére használja az ember a gépét, bizony a hűtésre is annyi figyelmet kell fordítani, mint a többi komponens kiválogatására. Az O11-t sem véletlenül írtam, kevés házat lehet olyan szuperül átszellőztetni, mint azt. 3 venti alulra, 3 felülre, azt jóccakát. És még ezzel közel sincsenek kimaxolva a lehetőségei.
És persze az esztétika sem utolsó. Persze ez szubjektív, van egy ismerősöm, aki pl. ki nem állhatja az átlátszó oldalú házakat.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz tobias88888 #8 üzenetére
Na igen, ha én cserélném valamiért a házam, és már ennyit akarnék rá költeni, akkor inkább még hozzátennék, és az O11 valamelyik variánsát választanám.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest