- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
benfolds #4818 üzenetére
Ha nagy az alapjárat akkor szokott forogni , szét nyílik a centrifugális kuplung ( lehet nagyon új még ) nyomd rá a féket ( gondolom van nekik ) , azt a kéz védőt nyomd előre , és amikor vágni akarsz vissza húzod ( az a fék , vannak sokan akik használják , én nem , de nem is forog alapjáraton ) !!
-
ncc1701
veterán
válasz
benfolds #4539 üzenetére
Visszadobozoltam, szlát, gari pappert beleraktam, visszaviszem oda, ahonnan vettük. Valami baja biztos van, garis, oldják meg. Elengedtem, hétvégén nem fogom tudni használni, majd balta/kézifűrész lesz. Jövő hét végén utazunk az alpokba, akkor két hétvége kiesik. Utána autót kell szerelni, nyáron a 40 fokban pedig nem fogok fákat vágni, szóval ez már kb ősz lesz.
-
mzso
veterán
válasz
benfolds #3982 üzenetére
Az enyémnél érdekesen úgy van megoldva, hogy miután meghalt a láncfék rúgó ugyanúgy használható, csak nincs láncfék, úgyhogy azt nem is vettem hozzá, csak egy olajpumpát, azt még megérte. (Bár az is túlárazott, 3700Ft két darab műanyagért egy fém pöcökkel és hengerrel benne, meg egy fogaskerékkel a végén.)
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #3962 üzenetére
úgy néz ki, hogy jól sejtettem, hogy nem az olajjal van baj. kimostam a tartályt és a csöveket, megszárítottam őket. összeraktam, új castrol motorolajat öntöttem bele. semmi, 0 kenés van. szétszedtem még egyszer, az olaj mindkét csőben megjelenik, de a kifolyó rész előtt 2 centivel megáll. a burkolatelemet is kimostam, amin a kifolyólyuk van. még mindig nem tudom, hogy mi hajtja az olajat. a motor? vagy gravitációs elven működik? a motor alatt van egy csatlakozó, amibe a két cső belemegy, szóval gondolom, hogy inkább motor hajtja.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
benfolds #3971 üzenetére
Fáradt motorolaj-dízel-benzines gépé is mehet ( benzinesé talán ugy kevésbé kormos így optimálisabb) csak használd ki belőle... nekem elég tiszta motorolajok ahasználtak is nyilván mihez képest...Viszont annyi van, hogy ez kicsit jobban pacsál mint egy "hivatalos" lánckenő mert hígabb stb.
-
mzso
veterán
válasz
benfolds #3966 üzenetére
Nem ált benne? Nem büdös? Az étolaj egy idő után elkezd rohadni és ilyen megszilárdult gusztustalan ragaccsá válik. Hogyha belerohadt azt nem tudom hogy fogod kimosni. Talán agresszívabb féle zsíroldóval, de mire az keresztül haladna csövön... (már ha nem marja szét a csövet, mert elég agresszív vegyszer.)
-
perge666
veterán
válasz
benfolds #3962 üzenetére
Étolaj??
Ezt ki mondta neked?
Öntsd ki belőle a maradék olajat és próbáld meg a tartályt átmosatni akár tiszta benzinnel.
Ha jó lesz utána csak lánckenő olajat használj bele,sokan azzal vágják haza az olajzót hogy beleöntenek mindent amit othon találnak.( kedvencem a fáradt olaj volt amit eddig hallottam
)
-
Btamas81
csendes tag
válasz
benfolds #3962 üzenetére
Nagyon rossz ötlet volt az étolaj, meg a bio lánckenő is. Valószínűleg beleszáradt. Ki kellene pucolni az olajtartályt és az olajpumpáját is és utána rendes lánckenő olajat használni.
Hogy mivel pucold ki azt nem tudom. Mert nekem még nem sikerült találni semmit ami ezt az átkozott bio lánckenőt oldaná. Talán a hideg zsíroldó vinné, de ogt meg vigyázz a kezedre meg a műanyagokra mert mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged