- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
simlisgumis #4651 üzenetére
Köszi
, akkor le fogom én is cserélni rajta a követ , mert ami rajta van azzal nagyon , nagyon óvatosan kel bánni vele , mert rögtön meg égeti a szemet !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
simlisgumis #4649 üzenetére
Ezt jelzi rajta , hogy milyen a szem sűrűségű , vagy elmentél a boltba és szemre állapítottad meg ! Én csak a neten tudom megvenni , a közelben nincs ilyen lehetőség !
A kés élezőmön a szallagon jelzi a finomságot, 180 az jó durva , 260 - 600-1000 és így tovább , én ha kíván csorbulva akkor használom a durvábbakat , ha csak életlen de nincs baja akkor az 1000-el egy pár húzás és megint tökéletes !! -
H-Zol
senior tag
válasz
simlisgumis #4646 üzenetére
Köszi az jó lenne
Az kevésbé égeti a láncot , mint amit kaptál vele , vagy mitől jobb -
H-Zol
senior tag
válasz
simlisgumis #4640 üzenetére
Már a múltkor kérdeztem "borix" kollégát , hogy melyik kő az amelyik jó a lánc élezőgépre , ( linkelt is négy darabot , ezt itt utólag meg is köszönöm neki
)
Te már ha használod , milyen követ vettel rá -
ncc1701
veterán
válasz
simlisgumis #4639 üzenetére
Nyilván ez így van, de azért az is nagy előny, ha mezőn vágsz valamit, elkapsz egy szöget, és utána kézzel megélezed 80-90%-osra. Ha nem versenyzel, és stoppereled a vágási időt, akkor szerintem onnan már mindegy. És egy reszelő elég kis helyen elfér.
-
törölt tag
válasz
simlisgumis #4636 üzenetére
Amit linkeltél azt a fajtát még nem próbáltam, más gyártóktól is elérhető és van akinek bejött, voltak akik meg szidták.
Ilyen téren be lehet vásárolni belőlük és vagy rátalál az ember a neki használhatóra, vagy nem és bevásárolt egy rakás (vackot).Amit linkeltél 10k, Husqvarna élező sablon 5,5k, olcsó gépi élező 10-13k plusz szállítási költségek.
Komolyabb gépi élező 36k. -
ncc1701
veterán
válasz
simlisgumis #4636 üzenetére
Utóbbira próbáltam kitérni.
Ha az ember kezében benne van a mozdulat, utána full gyárit élez.
-
mzso
veterán
válasz
simlisgumis #4621 üzenetére
Ez csak 4mm-es reszelőtől felfelé kompatibilis?
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #4000 üzenetére
Mittudomén. Most jól rávezettél.
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #3996 üzenetére
Én nem tudom, ez mit tud amit azok nem tudnak amiket linkeltem.
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #3994 üzenetére
Én is azért írtam. A fűrészmániának megfelel, és reszelő helyettesítésére vették. Szerintem a másik kettő tudja amit a hecht, az olcsóbbakról olvastam, hogy nem rögzül a lánc, meg műanyag, meg ott kell fogni a köszörűkőnél, meg ilyenek. A drágábbak meg túl drágák.
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #3991 üzenetére
De most komolyan, megnézted mikről van szó? Milyen dőlésszöget nem lehet állítani amit kell? Úgy gondolom, hogy ezek jobbak, mint amik ezeknél olcsóbbak, viszont ezek fölött már minimum duplázódnak az árak. Ezt a 3-at találtam a kettő közt.
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #3989 üzenetére
Mi hiányzik?
-
gyulank
addikt
válasz
simlisgumis #3945 üzenetére
Hát ha a RON a Kísérleti oktánszám, a MON a Motoroktánszám, amit eddig még nekem senki sem mondott meg, pedig már több helyen kérdeztem, sőt azt kaptam, hogy ilyenek nincsenek is, és hülye vagyok, akkor ez alapján tényleg jó a 95-ös sima benzin, mert (95+85)/2=90
-
abdulka1
őstag
válasz
simlisgumis #3862 üzenetére
Nagyon köszönöm, sok olyan infót találtam benne amire nem is gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest