Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Juhász Imi

újonc

válasz gyulank #3925 üzenetére

Sziasztok! Látom fűkaszáztok. Ilyen kínai szörnyeteg nekem is van a többi mellett. Ha valaki áldoz rá pár ezer forintot, akkor 5-6 évig megbízható gépek lesznek. Esetleg még kap egy 44-es hengert is, erő is lesz. Nem szoktam bérkaszálást csinálni, de rá szorulón segítek. Elhívtak, mert piaci kaszával már nem tudták levágni. Akkor vigyük a straust! 😀 Olyan majdnem derékig érő, széna jellegű gaz volt. 3-as rövid damillal, jobbra félbe, balra lent. Csak nézett a tulaj. Ezt így is lehet? 😆Sokan kaszálni se tudnak. Azt hiszik, csapkodás az egész. Láttam videót. A csávó jobbra bele csapot, a végén kiemelte a kaszát. Utána gázfröccs, és balra ugyanez. Még nézni is rossz volt! Nekem egy picit magasra van állítva a hám, hogy elől vágjon rövidebbre a damil. Picit a húzás irányába döntöm a gépet, így nem lesz csíkos. A húzás sebességét úgy választom meg, hogy a damil ki tudja szórni a levágott gazt. Látszólag lassan kaszálók, de szélesebbet vágok egyszerre. Így a gépnek is könnyebb, meg haladósabb is. Nem tudom kinek a bejegyzéséhez írtam. Karburátoron, a gázkart támasztó csavart tekerje beljebb kezdésnek. Ha így se lesz alapjárat, máshol kell keresni a hibát. Felesleges rángatástól, a barántó idő előtt tönkre megy. Na csá! 🤚

[ Szerkesztve ]

• Btamas81

csendes tag

válasz gyulank #3925 üzenetére

A berántón kívül semminek sem árt.
    De azért elég kényelmetlen, folyton rángatni, meg tartani a gázt. Tekerj a csavaron, had legyen alapjárata, ha meg le kell állítani ott a gomb.

Új hozzászólás Aktív témák