Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Jah lol...
Kikapcsoltam az letőltést és most felenged és minden alap. Csak azt nem vágom, hogy pl, ha nekem fenntvan az ídőzített nade mod(chimare hq-ról) akkor az, hogy a francba müködött a ti szervereteken ha azon nincs beállítva
Nah mind1. Le törlöm azt a buzi modot valahogy azt play hard go pro
-
D.Orion
veterán
Nah az furi. Bombát le tudtad rakni? Nekem simán beakadt. Amikor feljött robaj épp tudtam neki köszönni azt kibaszott invalid pk3-al.
Lehetséges, hogy nekem volna bennt skin? De az hűlyeség, mert csak akkor vannak skinek ha a szerveren is fentvan? Vagy nem
pl.: Az életcsík más, ami ami ruha ilyen rozsdabarna, terepszínű. Én úgy tudom, hogy csak akkor vannak skinek a játékban, ha az fenntvan a szerveren is. A kar pl tök fekete volt, az mp44 inkább hasonlított egy ak47-re.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Hy. Ma felmentem egy kicsit játsazni a szerveretekre. Hát egy-két észrevétel:
1. Nem lehet lerakni a bombát, mert kifagy a csík és az istenért se rakja le.
2. Ezeket a skineket meg modokat igazán leszedhetnétek.
3. Kidobott invalid pk3 fájl miatt, mikor csak a gyári és az 1.5-öt tartalmazóak vannak meg + egy-kettő amit a chimera hq szerverről töltöttem le(ezek csak mapok). Szóval jó lenne a szerver körmére nézni.
Szerk.:
4. Van valami hangfájl amit nem tud letölteni a szerveretekről.
A fájl: [link]
A letöltés pedig engedényezve van mindenhol. A multiplayerben is bekapcsoltam meg külön a szervernél is. Csak ha kikapcsolom akkor tudok felmenni.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Jó napot. Illetve inkább estét, vagy inkább hajnalt. Nah mind1
Robajal jót játszottunk chimera-n azt mondta nézzek be a topikba, hát most megtettem.
Mellesleg Robaj, tod milyen egerem van?
Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 volt valamikor. Csütörtökön elkapott az ideg a hűlye cod miatt és úgy felfeszítettem a bal gombot, hogy sikerült letörnöm. Pénteken mikor felkeltem első dolgom az volt, hogy leszedjem a burkolatot, vajon meg lehet-e csinálni alapon. Naná, hogy nem. Szóval péntek délután óta egy nyáklappal játszok
Közelíteni elég nehezemre esik, mert a jobb gomd nem jó helyen van. A görgőt meg kioperáltam belőle, mert lővés közben sikerült egy csomószor lenyomnom. És csodálaots modon nem ráz meg sehol, pedig már végigtapiztam
Úgyhogy most így vok erroka lamer. Vagy inkább [L]UseR. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Robajal jót játszottunk chimera-n azt mondta nézzek be a topikba, hát most megtettem.
Közelíteni elég nehezemre esik, mert a jobb gomd nem jó helyen van. A görgőt meg kioperáltam belőle, mert lővés közben sikerült egy csomószor lenyomnom. És csodálaots modon nem ráz meg sehol, pedig már végigtapiztam