Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
azért ez valahol talán a te hibád is, mert soha egy szóval nem írod le, hogy ezen a héten nem nagyon érek rá, ma nem érek rá, úgy egyáltalán soha nem érek rá, majd jövök amikor jövök
vagy hasonló frázisokat...
de azért ennyire ordenáré módon odaugrani, hááááttt
én is tudok gusztustalan lenni, de azt leginkább hirtelen felindulásból élőszóban szoktam megtenni és utána röhögünk rajta egyet
legjobb lenne azért abbahagyni, még mielőtt majd megint mindenki [w]-t utálja, pedig ő nem is csinált semmit meddő vitába fajulnánk
néha nehéz tolerálni Robaj hülyeségeit, de valahogy most nem olyan érzetem van, hogy ő hibázott volna
mindegy hagyjuk a picsába, mert csak megerősödik a vágy bennem, hogy többet felé se nézzek a topicnak sem
gondolom egyesek örülnének, mások annyira nem, megint másokat hidegen hagyna
(nem is ilyen célzatból írtam, csak úgy dünnyögök magamban)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest