Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Hővezető paszták
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne idegeskedj.Én most jatszottam Cod2 zászlosat.Már vezettek 8:1 arányban el kell ismernem megérdemelten mert jók voltak.Szervezetten és okosan csinálták.Mi meg mint a Birkák mentünk ki merre látott.
De azért az ellefél között volt egy srác aki abbol üzőtt sportot,hogy bejőtt oda ahol ''ujraéledsz'' majd ott mindenkit halomra lőt.Mjad megkértem ebből ha lehet ne csináljon sportot mert nem igazán sportszerü.
Azt írta nem nyavajogjak hanem játszak és ha nem tetszik huzzak a picsába.
Azért néha azt kivánom Jézuskától ,hofy fussak vele élőben is őssze.Ugy pofán verném a csunya beszédért,hogy taknya menetet vágna a nyakán.Rühelem ha egy forumon mások előtt valakit leanyáznak ill le Buziznak.Nos ez ment ott 1 órán keresztül.
Eljőttem elegem volt a taknyokból nevetséges sehol se lehet tisztán értelmesen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest