Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz LJoE #1845 üzenetére

Nem bűnöst kergetek vagy ujjal mutogatok, de nem tartom jónak, ha ebbe a ''megbomlott egységű csapat''-irányba toljuk el a dolgot. Egyrészt, mert hamis képet ad: a csapat sosem volt egységes, vagy még most is egységes; attól függően, hol húzzuk meg az ''egységesség'' határát. Nálunk nagyon sokféle karakter, habitus előfordul, és mivel főleg a mókára ment az egész, nem működtünk sosem óramű pontossággal. Viszont a legtöbb ember a legtöbb emberrel jól kijött, és ez szerintem most sincs másként. Persze vannak ellentétek, de az a sokszínűségből fakadóan szerintem normális. De nem tartom szép dolognak az érzelmi húrok pengetését, hogy majd mi ettől jó rosszul érezzük magunkat.

Ami miatt az ötlet hamvába holt, az az, hogy nagyrészünk már nem játszik, rendszeresen meg pláne nem. Így nem értem, hogy miért kell a fun-csapattal történő kupázást erőltetni, ha van másik csapat, akivel lehet játszani.
    Nálunk mindig a kupák hozták ki mindenkiből a legrosszabbat: idegeskedés, csalódás, stb. Semmi szükség erre, nem nekünk való.

Köszönöm, leülök magamtól.

Új hozzászólás Aktív témák