Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
kiskonfi
tag
vettem egy ultraflat wirelest. És működik. Annyira nem vagyok megelégedve a hangjával, főleg a spavce az enter meg a backspace neagyon hangosak. NEm tudom miért. ÉS ez zavar. A gépre tettem a vevőt, és így nincs vele semmi probláma. Kb a vevőtől 2mre működik jól. Viszont az egér az valami félelmetes. Eddig egy genius görgős egerem volt, és ez az optikai vacak, állandóan elalszik. Gondola az elemmel való takarékoskodás miatt kb ha 2 secig nem történik semmi akkor átvált energiatakarékos módra és kb egy negyed, fél sec kell neki hogy magához térjen. Addig nem is mozdul.
Most ahogy ezt itt gépelem, a space valami nagyon zavaró, de egyébként én megvagyok eddig elégedve vele. (leszámítva a gyorsbillenytyűk kombinálhatóságát, mert eddig azt sem tudtam úgy beállítani, hogy a winampot normálisan kezelje) -
kiskonfi
tag
Hi!
Billenytyűzetet akarok venni, és a minap láttam, és jónak tűnik küllemre, de kérdéseim tömkelege volna, amire Ti talán tudtok válaszolni:
- mennyire halk ez a bill?
- egyszerre kb mennyi gombot is le lehet nyomni?
és ezen topik kapcsán, ez valami széria hiba, vagy csak 1-2 embernek peche van mert a szomszéd is ilyet használ (egy genius slimstar a másik lehetőség egyenlőre)
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest