- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
Labtec ultra flat wireless desktop eladó 5e
-
wipes
senior tag
inkább csak ambient és jungle, azok is ikább a 90-es évek közepéről - végéről, öreg vagyok már
procim van nagyobb, de 754-es, és csak csereberélni tudnám lapostul (szokásos k8nf4gsata2)p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad
)
-
as_Rock
őstag
EBM?
Elektornikus zenének ott az electric music, meg a monaco, bár ez utóbbi kicsit olyan hangzásra, mint a joy division utódzenekara (nem ugrik be a nevük, ja megvan New Order)
Csak a procit adnám el, kellene nagyobb, pont mert most jó árban vannakarra azért kíváncsi vagyok milyen árban lesznek az intel procok, ha ennyire lenyomták az amd 1magosak árait, igaz hallottam olyat, hogy D805 20+fa nagykerben
-
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
ha megtalálom a blokkot, akkor még gars is. (mm) dobozában, az egérhez való két elem nélküül karcmentes állapotban eladó iá:5e [link]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest