Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
vege a baseballmeccsnek
na latod ezert nem jarok ide
megint minositgetsz
akkor sem lenne ra jogod, ha igazad lenne, de ezt sem tamasztod ala
akkor sem ha telennel ennyivel idosebb mint en
de ebben az egy topicban talan harmadszor veszed a batorsagot
es ne ess miattam ketsegbe, arra aztan vegkepp nem szorulok ra
ez olyan vicces, ketsegbe vagyok esve miattad, mondja egy...
ah haggyuk is kar volt mar a baseball utan feljonni
megerre a topicra sincs sok szukseg, ugyan ki venne a faradsagot hogy utananezzen, 10000 oldalnak ami errol szol es ha USA holnap alairja akkor is minden marad a regiben, csak az USA nem kepmutato
mar mondtam es most megint eltunok egy darabig, irja mar l nekem itt valaki kozkeletuen es erthetoen par mondatban, mi a szerzodes lenyege, kik irak ala, kik nem
nem linket kerek
Te irod, hogy nem tudok flelni? hat ezt a kerdest teszem fel szazadszor es nincs valasz
annyi fogalmad van a kioti egyezmenyhez mint nekem az atomfizikahoz
persze ilyen alapon leirhatom en is: nem kell atomeromu, mer' az veszelyes -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Sem felelni es sem valaszni nem tucc csak hajtani egy dolgot ! ha akkor mikro leirtam enm vetted a faradsagit hogy elolvasd es reagalj, akkor en most nem veszem a faradsagot hogy megmutassam! /mert ugyis tejjesen felesleges:- (/
komojjan mondom kecsegbe vagyok esve, nem ijjen embreek ismertelk meg Teged, de ugy latom valojabn megis csak ez vagy:- (
duv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
hat ha vitazunk valamirol, akkor jo ha vannak ervek
tehat ha mondanad/ mar megint rossz lemezjatszo leszek./ hogy ezt es ezt valllatak az orszagok
legalabb a lenyeget
mit vallaltak mit csokkentenek mihez kepest mikor
akkor tudenek felelni vagy valaszolni vagy vitazni, de ma mar tuti nem, merrt 2 perccel mult 8 ora
sportesemeny -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Az eleg hogy megtalald!
udv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
igen mindenfele memorijam veges
en sokszor rakerdeztem, mi a kioti egyezmeny lenyege, miert nem irta ala az uSA
en tudom is, mert nagy vonalakban atolvastam
tolred jo lett volna hallani
az alairoknak ezt es est kell teljesiteni eddig es eddig...
az USa nem irta ala mert.... erre hivatkozott
szoval mit vallaltak az alairok?
de man' telleg csak 20 percem van a meccsig
de ha a gyerek szol holnap visszajovok
-
neduddki
nagyúr
HI!
Errol az egeszrol az a vicc gun eszmeb:
Az oreg cigany el akarja adni a lovat, vevo megjon, probahajtas, de hat a lo nki megy a falnak, mire a vevo:
-Te cigany ez a lo vak!
-Nem vak az csak vakmero!
Nem bokottalom en egyiket sem mert ma mar ez nem tehto meg /ezt is irtam, de ott se erdeket senkit/
De amig szemejjes sertes minen amit az ember mondani mer addig mirol legyen szo?
udv
neduddki
p.s. Kina kapcsan meg /a vilag egy resz mar megtanulta, a gazdasagi hatalmak meg mst tanuljak, hogy szopacs:- (/ -
tiv83us
veterán
Lehet bojkottalni kene Kinat is, mer olyan gonosz mint a junajtid sztecc.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ugy latom akorral a rovditavu memoriad is balhes en mar leirtam szeritnem mi kioto es minek keltt volan lenni, ha szovegre vagy kivanis akkor meg olvasd el, mert en mitha emlkeznek egy ojjanr ahopgy megtanatad csak angolul /vagy tevednek?/
sajna begyutt anit az offban irtam nehany oraja tenyeg riosszabb ez a lehtoseg:- (((
udv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
hat akkor itt abba is hagyjuk, en meg azt vartam volna, hogy elmeseled mi van a kiotoi szerzodesben, de TE jo lemezjatszo lehetsz, mert egyszer sem mondtad el
azt igen hogy nem kerult alairasra
Igen, Kina es azsia veszelyforras, de ez Tged sem erdekel csak az usa
GO east!
nekem west
ennyi
road runner elszalad baseballt nezni
de majd holnap is mondd meg mindenkinek hogy kiotot nem irta ala az USA
hogy mit nem azt pesze nem tudod, vagy nem irod le
a yankees meccs most jobban erdekel, mint a minositgetes -
Road Runner
csendes tag
hat ez alapjan nem mi vagynk a legveszelyesebbek
nem beszelve arrol, ami ezekben nincs benne, hogy mennyi itt a zold terulet, ami igen igen megkoti a dolgokat
de igy sm vagyunk hunyok ugy latom, foleg ha negyzetkilomerterre nezzuk
nincs ezzel baj
az teny, a kocsik nagyon megnyomhatjak, mer' az sok van
persze most csak atfutottam
de meg egyszer mondom, a kornyezetvedelemnek meg sok osszetevoje van, tovabb, azert ezek a szamok becslesek
ezt konkretan merni nem lehet, foleg olyan orszagokban akik embert be nem engednek/foleg azsia,& volt szovjet/ -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ojjan vagy mint a rossz lemezjacco, megragadtal egy gondolatnal es nem tucc tivabb lepni /nagyobb baj hogy ne mis akrsz szeritnem:- (/
Ha kina es india mar nem egy eljovendo baj, hanm mar egy meglevo ha az enrgiamerleget, vagy enviromntalt nezzuk.
de tok folosleges Nked ezke elmondani, mert semmifele hajlandosagra nem vagy hajlando a dolgok utannmaszkalsara mert csak hajtod a magadat mint a fenti lemezjacco:- ((( /es megtn szomoru v agyok:- (/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
-
Road Runner
csendes tag
mondok meg egy peldat
a kocsidat csak muhelyben szereltetheted, sajatodban vagy maseban de csak muhelyben, hogy ne legyen szennyezes
ha bevallalsz egy olajcseret mondjuk az udvarodban akkor annak fedettnek kell lenni
a faradt olajat ossze kell gyujteni es le kell adni
ha kintod a kanalisba bevisznek a bortonbe
jo csak 1 napra , de akkor is
de az ures olajosflakont sem dobhatod a szemetbe, csak a gyujtohelyre
ezeket azert irom, hogy van azert itt is figyelem es fegyelem
a masik az, hogy a ''nagypolitika'' szenatus, kongresszus is el kezdett foglalkoznia globalis felmelegedes problemajaval
mar milliokat szavaztak meg dollarban az olaj helyetti alternativ megoldasokra
aztan: itt szinte mindenhol villannyal muxik minden alig van gaz
szoval a kerdes osszetett, mert a gazdasagi fejlodest is tartani kell
a kocsik modernek 99 szazalekban...
szoval amerika nem erzeketlen
sot!
nem en talaltam ki az okosok mondjak India es Kina lesz a fo veszely ha beindulnak motorizacioilag
es Ok sem irtak ala, de olyart meg nem olvastam, hogy csunya kina nem irta ala, csak a seggfej USA, az nem
es ez szokott zavarni
emelelett meg van mit tenni itt is, senki nem vitatja -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Me kell az ellnsegkep, inehol azzal meg lehet eteni az emberekt es akkor van kit utalni.
Amugy meg ainkabb vegre valszonla arra a rohatt kerdesre amit mar szazadszorra nem teszk fel??? /de lelabb alszkarol gyutt vmi ez is otbb mit a semmi, ez a velemnyed, igy taljak, vay mi a fene? /de kivancsi vagyok hogy ez meddig marad igy?/
udv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
a baj az, hogy ha belekezdunk egy ilyen vitaba, vagy nem is ilyenbe, barmibe, akkor jon, hogy USA, meg kioto
es altalaban senki nem tudja mi van benne, mi lenne benne, ki nem irta ala ki irta ala
csak hogy tessek USA nem kiotozik
/amugy en sem ismerem reszletesen
egyet viszont tudok, es latok, ami europaban folyt es ami itt folyik
nem tudom hany mokus van a 8-ik keruletben itt a ''8'' kerben 200
megneznem az oroszokat hogy vedika kornyezetet, a szemetelesuket stb.
USA-rol mindig az kiotot nem irtak ala
tessek kijonni szetnezni, ha lehet utanaolvasni, sokrertu a problema
az is teny az USA nagyhatalom, mondhatnam azt csinalunk amit akarunk, mar gy tobbesszamban, bar en nem vagyok meg allampolgar
ami a fajo es erthetetlen nekem, hogy 90 elott az oroszok voltak a gonoszok es most valami erthetetlen dolognal fogva az USA-t kell utalni
ervek nelkul
csak odavetve kioto
meg hulyek
mellelinkelni egy jo kis videot, vagy kamu cikket
van itt is ond boven, szegenyek is vannak, getto is van de egyet higgyetek el, abban a 4 allamban ahol eltem tisztasag van, szelektiv huylladek, allatok, porszivozzak az utat, 200 dollarra megbasznak ha eldobsz egy csikket stb.
kioto bonyolultabb, nem jo nekunk, de ez nem azt jelenti, hogy itt lenne a legnagybb szennyezes
alaszka?
hat nem engedik az olajkitermelest kornyezetvedelmi okokbol
inkabb import
kocsik nem fustolnek
vezeteknelkuli troli jar az utcaankba
stb
na most hosszu lettem
amia zert baj mert a kutya nem olvassa el,
aki soka ir nem lehet sikeres ember,
bar a prerifarkasnak eselye sincs
ora gondoltann az ullovel csak osszekevertem magunkat
ez a rohadt masodik nick az oka
-
tiv83us
veterán
Mindenrol beszelhetunk, olajrol, kornyezetvedelemrol/szennyezesrol, az allatvedelemrol, akarmeg fajgyuleletrol is, - barmirol - en /mi/ nyitottak vagyunk azthiszem mindenre.
Nem akarok/nem vagyok demagog es foleg kepes vagyok elismerni azokat a dolgokat amiket /nem csak az USA/ a nagyhatalmak csinalnak, ha mogotte tenyleges indok, ha megoldhato maskeppen, ha valaki egy jobb otlettel elo tud jonni, hogy hogyan valtoztassunk a sok szaron es hogyan tegyuk jobba. -
neduddki
nagyúr
HI!
Tiv: nem a kiotoi szerzodes a lenyeg, /ezt mar leirtam/, hanem a fojjamat, ami a 60-70-es evektol eddig tortent, majd a 90es evek vegere ugy tunit lessz belole vmi, de nem lett:- ( /mert a mostani fromaja hatlmi erdekek aldozata/
Ne /csak/ kiotorolbeszlegeesuk hanem a nem zetkozi lepsekrol hejji lepesekrol, af ojjmatrol /amit meg egyszer nem irok le:- ) raadsul emghianysi is mert nem emlexem mar sok mindere/
es kerjuk meg azt a kollegak aki Kerekes profnal ijjesmivel foglakozik hogy mongyon par keresetlen szot, O benne van ebben /mar cska meg kellene tanani!!!:- )))/
udv
neduddki
p..s de konyorgom halgassuk eg egyast es ne csak a sajat jolmegerdemelt celjaikat es bemagolt demagofiankat hangoztassuk /ami eddgi tirten:- (/ -
tiv83us
veterán
Kedves Road Runner, Kedves neddudki es kedves olyan forumozok, akik tudjak, hogy mit tartalmaz eme egyezmeny es tudjak, hogy mit tartalmaz, kerem arasszanak el a valaszokkal, hogy min kene valtoztatni egyes nagyhatalmaknak, hogy jobb legyen. Legfokeppen USA, India, Kina.
Hogy mindekinek jo legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Sorozatok
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest