Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Ha neked fontos, hogy játékot is tudj játszani a KVM switch mellett, akkor valószínűleg nem a TeSmart lesz a KVM-ed. Ezt nem is tudnám tesztelni, mert egyrészt nincs ilyen jellegű billentyűm vagy gépem, másrészt nem szoktam játszani gépen. Nekem az alábbiak vannak rákötve: egy pfSense-t futtató miniPC, egy linux-ot futtató miniPC és 2 db win10-et futtató laptop. Amire nekem kellett a KVM switch arra egyelőre tökéletesnek túnik.
1. Én is úgy olvastam, hogy csak szimpla egér / bill. jelet küld a switch, de mint írtam ezt nem tudom tesztelni, hogy valóban így van-e
2. Nekem csak egyszerű billentyűzetem van, az megy rendesen
3. Gondolom itt is a játékok felbontására gondoltál. Amennyiben érdekel, egy fullHD-s monitorom van és tegnap letöltöttem a Kodi-t és ráengedtem az 1080p-s 30 és 60Hz-es Big Buck Bunny tesz videót, teljesen rendben vitte mind a kettő-t. Ha gondolod és érdekel esetleg a kisebb felbontású tesztvideókkal egy próba azt is meg tudom nézni.
4. Ezek nekem aki nem játszik gépen nem sokat mond
. Viszont én is belefutottam a Level1 KVM-be (követem is a csatornát is) és el is gondolkodtam rajta, mert vlóban úgy tűnt, hogy az a KVM switch-ek szent grálja
. Bár a TeSmart sem volt olyan hú de olcsó (230 eur amazon.de-rő), de végül azért is nem azt rendeltem meg mert: drágább kicsivel (a HDMI-s változatot néztem, mert nincs DP-om) így posta ktg-el, és áfa-val + az esetleges kezelési ktg-el is számolva (főleg DHL-el küldve) már nem érte volna meg nekem ; USA-ból jön és amikor néztem akkor indult be ott a járvány, lehet olvasni onnan induló és beragadt küldeményekről ; "csak" 4 gépet lehet rákötni, nekem meg mint már most látható tele van és még tervezek több gépet is hozzáadni (főleg miniPC-ket).Amikkel eddig meg vagyok elégedve:
- távirányítás: a rack asztalomban van a VKM switch is és az eszközök is, jól jött az IR hosszabbító az asztalomhoz,
- rack-be szerelhető
- kaptam mellé 4 kábelt, így azokkal már nem kellet foglalkoznom
- szépen felismerik a gépek a beledugott pendrive-okat, működik is minden (írás, olvasás)
- USB hosszabbítóval is teszi a dolgátAmik egyelőre nem nyerték el a tetszésemet:
- az RS232-es csatlakozóra még nem tudom hogyan tudnék felcsatlakozni
- a LAN csatalkozót még a lustaságom miatt nem tudtam bekötni a hálózatomba
- nincsenek külön AV csatlakozók a gépek bemenetei mellett, bár HDMI-n átjön a hang, de ha nincs hangkimenet a monitoron akkor még egy audio extractort be kell mellé szerezni
- nem tudom, hogy a KVM switch hibája-e vagy sem, de nem működik a képernyő akkor ha VGA port-ra van kötve akár HDMI-VGA kábellel, akár átalakítóval. Most még várok egy aktív átalakítóra, hátha azzal működni fog, majd azt visszajelzem.Ha még kérdés lenne nyugodtan, most már hamarabb fogok tudni válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont én is belefutottam a Level1 KVM-be (követem is a csatornát is) és el is gondolkodtam rajta, mert vlóban úgy tűnt, hogy az a KVM switch-ek szent grálja
. Bár a TeSmart sem volt olyan hú de olcsó (230 eur amazon.de-rő), de végül azért is nem azt rendeltem meg mert: drágább kicsivel (a HDMI-s változatot néztem, mert nincs DP-om) így posta ktg-el, és áfa-val + az esetleges kezelési ktg-el is számolva (főleg DHL-el küldve) már nem érte volna meg nekem ; USA-ból jön és amikor néztem akkor indult be ott a járvány, lehet olvasni onnan induló és beragadt küldeményekről ; "csak" 4 gépet lehet rákötni, nekem meg mint már most látható tele van és még tervezek több gépet is hozzáadni (főleg miniPC-ket).