Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FeniX- #28890 üzenetére
Megértem, hogy rosszul esett. Elég nagy balfék volt az ürge, hiszen ha valaki nem magabiztos még, vagy nem ismeri az adott kutyát akkor jól teszi, ha pórázon sétáltatja. Szerintem bele sem gondolt, csak annyi, hogy felesleges megkötni szerencsétlen kutyát. Máskor próbáld megbeszélni ha lesz ilyen, hogy a kutya-ember kapcsolatban nem csak a kutya tanul, fejlődik. Ha pedig nem szoktál póráz nélkül sétáltatni akkor kezdj el bízni a blökikben, vagyis inkább magadban.
Velem volt már olyan, hogy egy másik kutya gazdája rám bízta a téren a kutyáján, mondván elugrik a gyerekkel a suliba és jön vissza. Annyit mondott, hogy míg el nem távolodnak látótávolságból ne engedjem el mert lehet utánuk megy. Én hülye elengedtem, mikor eltűntek, a kutya egyből elkezdett sprintelni az úttest fele, arra amerre látta őket elmenni. Bennem megállt az ütő, nagy nehezen behívtam (ordítottam, de isteni csoda, hogy hallgatott rám) és megkötöttem. Hiába kontrollálok egy vagy több kutyát, amelyik nem ismer még azzal nem tudok mit kezdeni.
Ja és ha nem akarsz valakivel együtt sétálni egyszerűen fordulj meg és menj egy darabig a másik irányba. Nagyon jó dolog, hogy elhordjátok a menhelyes blökiket, saját nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest