Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Szerviz topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Előbb beszéltem az egyik tenyésztővel, korrekten elmondta, hogy ő csak kertesbe ad oda kutyát. Lakásba nem pártolja a dolgot, illetve én is kikértem a véleményét a témában. Nem egyszerű a szitu, de ő se erősített meg abban, hogy a golden lenne a jó választás lakásba.
Azért még lehet beszélek 1-2 kennellel, hogy nekik mi a véleményük. Egy biztos, hogy a saját vágyam egy golden iránt nem lesz nagyobb annál, mint hogy potenciálisan (lelki) beteg legyen tőle a kutya a lakásban.
u.i.: Azért azon picit kamilláztam, hogy 1300€-t mondott már az első tenyésztő is.Örökbefogadós kutyákat amúgy hol érdemes keresni? Hirtelen a tappancs.hu-n láttam egy kisebb-nagyobb adatbázist.
Samoyed és/vagy Aussie kapcsán van valakinek tapasztalata vagy véleménye esetleg? Ők már talán egy fokkal lakás kompatibilisek, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest